Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης: Διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια - Η πρώτη αντίδραση εκείνου

12.03.2024
Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Γιάννης Νταλιάνης: Διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια - Η πρώτη αντίδραση εκείνου
Photo: NDP Photo Agency
Χωριστούς δρόμους, φαίνεται ότι αποφάσισαν να πάρουν οι δυο ηθοποιοί, ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα Real Life την Κυριακή ξάφνιασε πολύ κόσμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορίνας Μανταγάρη, λοιπόν, ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν, έχοντας πάντα ως βασιλή προτεραιότητά τους τους τα παιδιά τους.

Οι πληροφορίες μεταφέρουν ότι η κρίση που επήλθε στον γάμο τους τον τελευταίο καιρό, προφανώς, δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί και ο χωρισμός φαίνεται ότι ήταν μία κοινή απόφαση.

Η σχέσεις μεταξύ τους, φυσικά, παραμένουν οι καλύτερες ενώ οι δυο τους συνεχίζουν να συνεργάζοναι επαγγελματικά στην παράσταση, Οι Τσέντσι στη σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου. Ο Γιάννης Νταλιάνης στο εν λόγω έργο, υπογράφει τη μετάφραση και πρωταγωνιστεί, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέλαβε τη σκηνοθεσία.

Η κάμερα της εκπομπής StarBreakfast συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος φέτος, για την ιστορία, αντικατέστησε τον Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Βασιλιάς Ληρ. Ο Γιάννης Νταλιάνης ρωτήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα αλλά εκείνος, ευγενικά και διακριτικά αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας όμως πως όλα είναι καλά!

Ιδού και το απόσπασμα όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.03.2024 - 11:55