Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες και οι Ευρωεκλογές

12.03.2024
Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες και οι Ευρωεκλογές
11 μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του, ο Λαρισαίος ηθοποιός και πολιτικός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη.

Μέγα σκάνδαλο είχε ξεσπάσει τον Απρίλιο του 2023 όταν έγινε γνωστή υπόθεση που αφορούσε στις καταγγελίες που είχε κάνει τρία χρόνια νωρίτερα η Ελένη Χρονοπούλου εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, για τα αδικήματα του ξυλοδαρμού και του βιασμού.

Αρχικά, το όνομα της κυρίας Χρονοπούλου, η οποία είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην εργαζόμενη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό Ελλήνων και ξένων Ευρωβουλευτών δεν είχε γίνει γνωστό, όμως εφόσον διέρρευσε αναγκάστηκε κι εκείνη να αναφερθεί δημόσια στο συμβα΄ν.

{https://www.facebook.com/eleni.chronopoulou.3/posts/10159096555756199}

Από εκείνη τη στιγμή οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι λιγοστές και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης απέφευγε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και, φυσικά, κουβέντες - τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του άνθρωποι που κατά κάποιον τρόπο τον προστατεύουν.

Τώρα, λοιπόν, ΄ηρθε η ώρα και ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις καταγγελίες, την οποία και παραχώρησε στον Σωτήρη Πολύζο στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλημέρα» του θεσσαλικού σταθμού TRT.

Αλέξης Γεωργούλης: Το ατύχημα και η φωτογραφία με τις πατερίτσες μετά το χειρουργείο

Ο δημοσιογράφος, εκδότης (και πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, έτσι για την ιστορία) ξεκίνησε τη συζήτησή τους μιλώντας, κατά κάποιον τρόπο, εξ ονόματος του καλεσμένου του, θέλοντας, προφανώς να εξηγήσει γιατί δεν θα αναφερθούν καθόλου στις καταγγελίες.

«Κάποιος θα πει “Έχει τον Γεωργούλη και δε τον ρωτά για όλη αυτή την ιστορία;” Και θα πω εγώ, ότι αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα το βροντοφώναζε, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει δηλώσεις», είπε ο Σωτήρης Πολύζος γυρίζοντας αμέσως τη συζήτηση στις Ευρωεκλογές για τις οποίες ο ηθοποιός δεν έκρυψε καθόλου το ενδιαφέρον του.

« Υπάρχουν προτάσεις, οι Ερωκλογές για εμένα είναι κάτι το οποίο για εμένα θα σηματοδοτούσε μια νέα θητεία, δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ, θα ήθελα πολύ να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά σε συνάρτηση με το τι γίνεται στην Ελλάδα και που μπορεί να σταθεί μια τέτοια οπτική γωνία που έχω εγώ», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης και αναμένονται εξελιξεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.03.2024 - 12:36