Αλέξης Γεωργούλης: Το ατύχημα και η φωτογραφία με τις πατερίτσες μετά το χειρουργείο

26.08.2020
Αλέξης Γεωργούλης: Το ατύχημα και η φωτογραφία με τις πατερίτσες μετά το χειρουργείο
Η ανάρτηση που ανησύχησε τους θαυμαστές του Λαρισαίου ηθοποιού.

Φαίνται πως ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβηκε στον Όλυμπο και είχε ένα ατύχημα. Η φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιος χθες με γύψο στο πόδι και πατερίτσες κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, μαζί με τα σχόλια που έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα. Με αυτά, εξηγούσε εν μέρη τι συνέβη (χωρίς να δίνει όλες τις λεπτομέρειες) ενώ ευχαριστούσε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή -μαζί με τον Όλυμπο και την πατρίδα Λάρισα, βεβαίως βεβαίως!

"Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!
Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!"

Τα σχόλια για περαστικά ήταν πολλά, ξεχωρίζουμε όμως αυτό της Nia Vardalos. H ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σκηνοθέτης συνεργάστηκε με τον Αλέξη Γεωργούλη στην ταινία "Έρωτας αλά Ελληνίκά" το 2009 και από τότε διατηρούν μια πολύ στενή φιλική σχέση.

Η Nia εκφράζει την έκπληξή της για το ατύχημα ενώ αστειεύεται λέγοντας ότι μπορεί να δει... μέσα από το σορτς του.