Έχεις δει την Κατερίνα Στικούδη νύφη; Να η ευκαιρία...

26.08.2020
Έχεις δει την Κατερίνα Στικούδη νύφη; Να η ευκαιρία...
Δύο χρόνια παντρεμένη συμπλήρωσε χθες η γνωστή τραγουδίστρια και με την αφορμή μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί.

Στις 25 Αυγούστου του 2018 η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βαγγέλη Σερίφη, ύστερα από σχέση 9 ετών. Ο γάμος τελέστηκε στην πατρίδα του γαμπρού, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας μεταξύ λίγων στενών φίλων και συγγενών και συνέπεσε με τον γάμο του Vincent Cassel με την Tina Kunakey!

Για τη δεύτερη επέτειο του γάμου της, λοιπόν, η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε δυο νέες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, μαζί με δυο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της.

"Δεν κατάλαβα ποτέ πως πέρασαν 2 χρόνια ... είναι σαν να σε γνώρισα χτες .... @djrico99 #marriedlife #anniversary #today 👰🏻🤵🏻❤️"

Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία, παρεμπιπτόντως είχε πρωτοτυπήσει όταν πηγαίνοντας στην εκκλησία ντυμένη νυφούλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έκανε το τότε trendy keke challenge, είχε μοιραστεί και μια ακόμη φωτογραφία από τον γάμο της που δεν είχαμε ξαναδεί. Την ώρα του... κρασιού. Θυμήσου την ΕΔΩ.