Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τη δούμε να κάνει ΑΥΤΟ - Κι όμως...

26.08.2020
Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα τη δούμε να κάνει ΑΥΤΟ - Κι όμως...
Γιατί πάνω απ' όλα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια "τυπική ελληνίδα μάνα"... Και εξηγούμε:

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και εκτός από τα επαγγελματικά της, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους και για τα προσωπικά της. Ειδικά το καλοκαίρι, είδαμε πολλές αναρτήσεις από κάθε σημείο όπου "έδενε" το σκάφος με το οποίο έκανε τις διακοπές της.

Οι διακοπές, όμως, όπως φαίνεται, τελείωσαν, και λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, που κατά πάσα πιθανότητα βρίσκει την "Τάτι" στο Mega, υπήρξαν μερικά άλλα καθήκοντα που χρειάστηκαν μέριμνα. Οικογενειακά καθήκοντα, για την ακρίβεια.

Μία ανάρτηση που έκανε χθες η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε αφενός ότι βρίσκεται στο Λονδίνο, αφετέρου τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε εκεί, ειδικά εν μέσω κορονοϊού.

Για να φροντίσει τον γιο της, Νικόλα, βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα, λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια, καθώς ο νεαρός σπουδάζει εκεί. "Αθάνατη ελληνίδα μάνα", γράφει στη λεζάντα τρολάροντας τον εαυτό της η "Τάτι" και δες τη στη δεύτερη φωτογραφία με το σίδερο ανά χείρας!

Μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Kent, ο 21χρονος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου πρόκειται να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο και η μανούλα, φυσικά, είναι εκεί!

Το διάσημο ζεύγος έχει ακόμη ένα παιδί, τη 16χρονη Λυδία [φωτό κάτω] ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου τον 24 ετών Χαράλαμπο.