Μπέττυ Πουλοπούλου: "Να θυμάστε, ο Γιάννης σας αγαπούσε όλους" [Βίντεο]

26.08.2020
Μπέττυ Πουλοπούλου: "Να θυμάστε, ο Γιάννης σας αγαπούσε όλους" [Βίντεο]
Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Μπέττυ Πουλοπούλου.

Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές, στο πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση αλλά και στην αγάπη που είχε ο σπουδαίος καλλιτέχνης για τη χώρα του.

Τα λόγια της για τον σύζυγό της, ραγίζουν "καρδιές".

"Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία, από τα μάτια του. Όσο να ‘ναι κατέπεσε με τα μάτια του. Και ίσως ήρθαν κάποια άλλα προβλήματα στην υγεία που δεν μπορούσε να δώσει τόση σημασία".

"Είχε καταλάβει και… ίσως δεν ήθελε να αφήσει εμένα και την Άντα. Δεν ήθελε. Ήθελε να είναι μαζί μας. Ήταν δυνατός χαρακτήρας. Ήτανε… Μια χαρά τα πάλευε, μαζί με μένα, με την κόρη του, με την πεθερά του. Το παλεύαμε… Βλέπαμε και αυτόν τον κορωνοϊό. Πάλευε".

"Αγαπούσε τη χώρα του πολύ και όλους τους Έλληνες. Σας αγαπούσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν ήθελε ποτέ να σας απογοητεύσει, αυτό να το θυμόσαστε πάντα και να τον ακούτε και να τον αγαπάτε και σας ευχαριστώ για την αγάπη που του έχετε για αυτόν γιατί πραγματικά το ίδιο αισθανότανε για εσάς".

"Ο Πουλόπουλος πάνω στη δουλειά του ήταν πολύ σκληρός με τον εαυτό του και με το τι έδινε στον λαό του. Στο σπίτι ήταν ο μπαμπάς, ο σύζυγος, οικογενειάρχης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που του είχατε, που θα του έχετε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ".

Δείτε το βίντεο: