Νίκος Καρβέλας: Με ποιο κόμμα λέγεται ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

12.03.2024
Νίκος Καρβέλας: Με ποιο κόμμα λέγεται ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές
Στις 24 Μαρτίου θα ξέρουμε σίγουρα.

Ένας μικρός σάλος ξέσπασε την Τρίτη το πρωί ύστερα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Αϊβαλιώτης. Ο γνωστός πολιτικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και αρχικά αποκάλυψε πως με το κόμμα του, «Εθνική Ομάδα» κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές.

Μιλώντας για τους συνεργάτες του, ο κύριος Αϊβαλιώτης δήλωσε πως «Είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».

Νίκος Καρβέλας: Δες πρώτη φορά και τα τρία παιδιά του

Στη συνέχεια και ύστερα από ερωτήσεις για κάποια τυχόν γνωστά ονόματα στο ψηφοδέλτιο, ο κύριος Αϊβαλιώτης είπε τα εξής: «Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις μαζί με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα», είπε ο πολιτικός θυμίζοντας πως ο γνωστός συνθέτης «έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία».

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο κύριος Αϊβαλιώτης δεν επιβεβαίωσε πως ο Νίκος Καρβέλας θα είναι υποψήφιος παρά παρέπεμψε στην πληροφορία πως οι ανακοινώσεις των ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου της «Εθνικής Ομάδας» θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαρτίου στις 19:00 στο Πολεμικό Μουσείο.

Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες και οι Ευρωεκλογές

Ένα ακόμη όνομα που ακούστηκε στο ίδιο μήκος κύμματος είναι η Ελένη Φιλίνη αλλά και πάλι, σχετικά με το αν θα είναι υποψήφια ή όχι, ο κύριος Αϊβαλιώτης παρέπεμψε εκ νέου στις 24 Μαρτίου!>

Τελευταία τροποποίηση στις 12.03.2024 - 13:34