Νίκος Καρβέλας: Δες πρώτη φορά και τα τρία παιδιά του

01.06.2023
Ο Νίκος Καρβέλας με τη νυν σύντροφό του και μητέρα του μικρότερου γιου του, Έλενα Φεραντίνου
Ο Νίκος Καρβέλας με τη νυν σύντροφό του και μητέρα του μικρότερου γιου του, Έλενα Φεραντίνου (Photos: NDP Photo Agency)
Τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες (οι οποίες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, παρεμπιπτόντως) έχει ο Νίκος Καρβέλας και πρώτη φορά έχουμε εικόνα ΄ολων τους.

Η σχέση του Νίκου Καρβέλα με την πρώτη πρώην σύζυγό του, Άννα Βίσση είναι γνωστή, όπως και με τη δεύτερη πρώην του, Αννίτα Πάνια, ενώ οι δύο κυρίες έχουν επίσης ζηλευτή σχέση με τη νυν σύντροφο εκείνου, Έλενα Φερεντίνου.

Ο δημοφιλής και εκκεντρικός μουσικός έχει από ένα παιδί με την καθεμία από τις παραπάνω κυρίες και η φωτογραφία κάτω είναι από την πιο πρόσφατη οικογενειακή συνάντηση με αφορμή του λανσαρίσματος της νέας σειράς μαγιό της πρωτότοκης, Σοφίας Καρβέλα στο Island.

Εκεί, φυσικά όλοι όσοι προαναφέραμε αλλά και ο 15χρονος Ανδρέας, γιος του συνθέτη και της Αννίτας Πάνια, τον οποίο βλέπουμε στο πλάι της 40χρονης (έτσι, για την ιστορία) αδελφής του.

Η Αννίτα Πάνια είχε γενέθλια: Η πιο πρωτότυπη τούρτα, ο Νίκος Καρβέλας και ο γιος τους

karvelas-vissy-family.jpg

Εκτός από τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμη έναν γιο από τη σχέση του με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου, η οποία πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου βλέπουμε για πρώτη φορά το προσωπάκι του. Γλύκας ο νεαρός κύριος Καρβέλας, που λέγεται ότι θα πάρει το όνομα Φαίδωνας, από τον πατέρα της μαμάς του.

{https://www.instagram.com/p/Cs6oDccrPku/}

Σοφία Καρβέλα: Η απίθανη ατάκα για τη μαμά, Άννα Βίσση και η σπάνια πόζα με τον μπαμπά, Νίκο Καρβέλα

Φυσικά, ανάμεσα στα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση στης Έλενας Φερεντίνου και αυτό της "μεγάλης αδελφής" Σοφίας που δεν κρύβει την αδυναμία της στον junior.

sofia-karvela.png

Νίκος Καρβέλας: Η εκρηκτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη, η ένταση και η τελευταία δική του κουβέντα

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2024 - 14:39