Νίκος Καρβέλας: Η εκρηκτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη, η ένταση και η τελευταία δική του κουβέντα

02.04.2024
Νίκος Καρβέλας: Η εκρηκτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη, η ένταση και η τελευταία δική του κουβέντα
Καλεσμένος στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα του Mega βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας και, όπως ήταν μάλλον, αναμενόμενο, τα πράγματα κάπου ξέφυγαν -μαζεύτηκαν όμως στο τέλος!

Μια διαφορετική βραδιά η χθεσινή και ακόμη συζητιέται. Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη σε μια ζωντανή συνάντηση και οι τόνοι κάποια στιγμή ανέβηκαν αρκετά.

Αρχικά, το ερώτημα ήταν εύλογο. Ύστερα από 20 χρόνια περίπου δίνει την πρώτη συνέντευξη γιατί τώρα; «Η απάντηση είναι μπροστά σου», απάντησε ο συνθέτης ο οποίος ζήτησε να μιλούν στον ενικό, δείχνοντας το βιβλίο του το οποίο τώρα κυκλοφορεί με τίτλο Νοοσοφία. «25 χρόνια που μου έλεγαν να μιλήσω έλεγα όχι γιατί δεν υπήρχε λόγος να μιλήσω. Τώρα υπάρχει» είπε ο Νίκος Καρβέλας στο ξεκίνημα της συνέντευξης προσθέτοντας πως έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο ζωής τώρα έχει κάτι να πει.

Αννίτα Πάνια, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας: Το viral βίντεο και το σχόλιο για τη... βαφή

Μιλώντας για τη μουσική του ο Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε πως δεν έχει πάει ποτέ στο ωδείο, «δεν καταλαβαίνω μουσική», είπε συγκεκριμένα ενώ εξήγησε πως μάλλον λόγω κάποιου προβλήματος στον εγκέφαλο δεν μπορεί να διαβάσει τις νότες ως σύμβολα. «Αισθάνομαι την τύχη για το χάρισμα που έχω στη μουσική, χωρίς να έχω χύσει ιδρώτα για να τη διδαχτώ», δήλωσε συγκεκριμένα.

Μίλησε στη συνέχεια περί πολιτικής ο Νίκος Καρβέλας όμως «Για να μπω στην πολιτική θα πρέπει κάτι να προκύψει για να με οδηγήσει να θέλω να το κάνω. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» στην ουσία διαψεύδοντας την είδηση που τον ήθελε να κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Στο τέλος αυτού του κομματιού της συζήτησης μάλιστα είναι που άρχισαν οι τόνοι λίγο να ανεβαίνουν με τον Νίκο Καρβέλα να αναφέρεται στους βουλευτές και τη βουλή ως κάτι πολύ βρώμικο και να παραδέχεται πως ο ίδιος (ως φιλόσοφος) είναι απόλυτος καθώς «κάτι ή είναι, ή δεν είναι».

Νίκος Καρβέλας: Δες πρώτη φορά και τα τρία παιδιά του

Και στη συνέχεια είναι που προέκυψε το ζήτημα που οδήγησε μέχρι και σε διακοπή της κουβέντας ώστε να σκεφτεί ο καλεσμένος αν ήθελε να αποχωρήσει.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε σχέση με τους πολιτικούς και τη Βουλή ως βόθρο. «Πιάνεσαι από μία λέξη. Δεν θα μου λες τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα», με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντά: «Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε».

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος, βέβαια, λίγο νωρίτερα είχε παραδεχτεί ο ίδιος ότι είναι απόλυτος. Έστω!

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας με τη Νίκη Λυμπεράκη να απαντάει: «Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς».

Επεστρεψαν, στο πλατό και κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στην Άννα Βίσση, για την οποία ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα ο άνθρωπός του και ότι καμία τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει όσα έχει κάνει εκείνη.

Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε και για τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια που αντίθετα με τον πρώτο με τη Βίσση που τον έκανε γιατί ήταν πολύ μικρός και ρομαντικός , τον έκανε γιατί ήθελε να δει το πρόσωπο της μητέρας και του πατέρα της Αννίτας, που θα χαιρόταν.

50 χρόνια Άννα Βίσση: Στη σκηνή μαζί με τον Νίκο Καρβέλα ξανά - Η απόλυτη αποθέωση

Είπαν κι άλλα πολλά όμως στο τέλος φάνηκε ότι θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη σωστή βάση και όπως είπε και ο Νίκος Καρβέλας εκτός από το μικρό σημείο αυτό που τα χάλασαν λίγο, όλα ήταν μια χαρά. Και φυσικά, η τελευταία κουβέντα ανήκει σ' εκείνον με μερικές ρήσεις περί φιλοσοφίας ξανά.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2024 - 14:38