Το προξενιό της Ιουλίας: Η συνάντηση της Στεφανίας με τον Ανέστη ανοίγει πληγές και ο Χρήστος πάει στην Αθήνα

02.04.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Η συνάντηση της Στεφανίας με τον Ανέστη ανοίγει πληγές και ο Χρήστος πάει στην Αθήνα
Ο Χρήστος θα φύγει από το αρχοντικό μαζί με το γιατρό για την ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα, πριν προλάβει ο Επιφάνειος να τον σώσει, τη στιγμή που πλησιάζει η μεταγωγή (και δραπέτευση) του Στράτου Ραζίνη.

Η επαφή του Επιφάνειου με ένα κομμάτι απ’ το παρελθόν του, επιταχύνει τις εξελίξεις που προμηνύονται, αλλά δεν προλαβαίνει να επηρεάσει την απόφαση του Χρήστου να ακολουθήσει τον ψυχίατρο Νικολαΐδη στην κλινική του στην Αθήνα, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, ανάμεικτα συναισθήματα στα μέλη της οικογένειας.

{https://www.youtube.com/watch?v=DpGb5LU8gvE&ab_channel=AlphaTVGreece}

Ο Γιωργίκης βέβαια, βρίσκει έτσι την ευκαιρία, μετά τους έντονους τσακωμούς με την Ιουλία, να κάνει μαζί της «ανακωχή». Παρ’όλ’αυτά, εξακολουθεί να είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει τελικά να κάνει ανακωχή με το παρελθόν αλλά και την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του.

{https://www.youtube.com/watch?v=sanyIAchUHk&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Η Μάγισσα: Τρίγγου και Νούσιας έδωσαν «ρέστα» και τώρα έρχεται η σειρά του Κανέλου

Κι ενώ φτάνει η στιγμή για την μεταγωγή του Στράτου από τις φυλακές στα δικαστήρια του Βόλου, τα μέλη της οικογένειας Ραζίνη αγνοούν πως ο Ζαφείρης, αφού αποχαιρετά την Κυριακούλα λέγοντας πως θα λείψει λίγο καιρό απ’τον Τύρναβο, βάζει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης του Στράτου.

{https://www.youtube.com/watch?v=934uzKDQgFM&ab_channel=AlphaTVGreece}

Στο μεταξύ, στο ορφανοτροφείο, μια έκπληξη περιμένει την μικρή Χάιδω. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όμως, θα νιώσουν οι καλεσμένοι στο αρχοντικό, όταν ο Γιωργίκης ανακοινώνει στους κουμπάρους του την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, τη στιγμή που η άφιξη ενός απρόσκλητου καλεσμένου, θα προκαλέσει νέα αναστάτωση.

{https://www.youtube.com/watch?v=-ndYZ4WndHs&t=3s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2024 - 16:50