Το προξενιό της Ιουλίας: Το μαρτύριο της Ιουλίας δεν έχει τέλος

28.05.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Το μαρτύριο της Ιουλίας δεν έχει τέλος
O Γιωργίκης συνεχίζει να φέρεται απάνθρωπα στην Ιουλία χωρίς να υπολογίζει κανέναν. Οι σκηνές που έρχονται στο αρχοντικό του Προβιού είναι ακόμη πιο σκληρές.

Μετά την αποκάλυψη της πλεκτάνης που του είχαν στήσει μαμά και κόρη, ο Γιωργίκης έχει «ξεφύγει» -σε όλους τους τομείς. Η Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά, ενώ η Δέσπω παίρνει «αέρα» κυράς και φτάνει στ' άκρα μαζί με τον εραστή της, χωρίς να σκέφεται όμως πως αυτό που βλέπει δεν θα αργήσει να έρθει και στο δικό της κεφάλι...

{https://www.youtube.com/watch?v=76CY_9-PV6s&ab_channel=AlphaTVGreece}

{https://www.youtube.com/watch?v=c306TjvWLSE&ab_channel=AlphaTVGreece}

Μόνη ελπίδα της έρμης της Ιουλίας, η Στεφανία, που της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει. Το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει το ρόλο της κυρίας του σπιτιού, πράγμα που η Στεφανία δεν μπορεί να αντέξει και το λέει ξεκάθαρα στον «αφέντη» ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που φταίει για το «κατάντημά» της.

{https://www.youtube.com/watch?v=9Mlpi9zSZ6k&ab_channel=AlphaTVGreece}

Εν τω μεταξύ, ο Άλκης συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας και παράλληλα συστήνει την Αλεξάνδρα στον πατέρα του, τον Κρίστοφερ. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα έχει μια συνάντηση με τον Δημητρό και μαθαίνει κάτι, που την ταράζει. Η Βαγγελίτσα καταφέρνει να δει τον Ρήγα μέσα στη φυλακή, μετά από παρέμβαση του Στασινόπουλου, παρέμβαση την οποία ο ίδιος δεν επιθυμεί, αλλά αναγκάζεται να κάνει. Πέρα από αυτό όμως, ο Στασινόπουλος δεν αποφεύγει και κάποια «ξεκαθαρίσματα» με την Κατερίνη. Κι ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, την ίδια ώρα, ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του, αλλά στην πραγματικότητα αυτή την φορά.

{https://www.youtube.com/watch?v=xkbtaAp3hiQ&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.05.2024 - 16:33