Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλάει για «τέλος» και δεν κρύβει τη συγκίνησή της

10.06.2024
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλάει για «τέλος» και δεν κρύβει τη συγκίνησή της
Περί της δημοφιλούς σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» ο λόγος, όπου άρχισαν τα... «Wrap» για τους πρωταγωνιστές.

Οδεύουμε προς το τέλος και αυτής της σειράς που αγαπήθηκε πολύ. Το Προξενιό της Ιουλίας του Alpha ολοκληρώνεται στις αρχές του επόμενου μήνα και οι πρωταγωνιστές, ο ένας μετά τον άλλο ολοκληρώνουν τα γυρίσματα των ρόλων τους.

Πριν από λίγες μέρες, για παράδειγμα, είχαμε το δημόσιο «αντίο» από τον Τάσο Λέκκα, τον τηλεοπτικό Ρήγα Σκούταρη, δηλαδή.

Ο συμπαθής ηθοποιός έκανε και μία σχετική ανάρτηση μετά το Wrap του.

«It's a wrap λοιπόν για τον Ρήγα. Ήρθε (όπως πάντα άλλωστε ) αυτή η ιδιαίτερη στιγμή του τέλους, σε μια δουλειά ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά , είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία. Ρήγα Σκούταρη την διαδρομή μας την απόλαυσα , adios !», γράφει ο Τάσος Λέκκας και οι ευχές έφτασαν «βροχή» με την απορία να παραμένει σχετικά με τον ρόλο του: «Θα τη βρει την ευτυχία ο Ρήγας ή οχι;»

{https://www.instagram.com/p/C76vQTUIWOi/}

Χθες το βράδυ, λοιπόν, είχαμε μία (σχεδόν) ανάλογη ανάρτηση από την Πέγκυ Τρικαλιώτη, ή Κυριακούλα Ραζίνη, αν προτιμάτε οι φανς του Προξενιού.

Αφού απόλαυσε τους Coldplay στη δεύτερη συναυλία τους στην Αθήνα, η γνωστή ηθοποιός έδειξε να μαζεύει δυνάμεις για τη δύσκολη μέρα που θα ξημέρωνε (σήμερα).

«Μτους Coldplay ακόμα να ηχούν από εχτές στα αφτιά μου και να προβάλλονται ξανά και ξανά σαν ταινία μέσα στο κεφάλι μου…πέφτω για ύπνο….αύριο ξημερώνει μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα…. #mylife #changing #endings #goodnight», έγραψε στη λεζάντα λίγο πριν κοιμηθεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη και στα επόμενα stories δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι εννοεί.

{https://www.instagram.com/p/C8AkuBPI081/}

Και ιδού τα εν λόγω stories. Τελευταίο hairstyling session για την Κυριακούλα, τελευταίες συναντήσεις με το συνεργείο και τους συνεργάτες και τελευταίο γύρισμα στο Ραζιναίικο!

Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τις 2 Ιουλίου όπου, κατά πώς φαίνεται, θα αποκαλυφθεί ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό!

Προς το παρόν, πάντως, ιδού μια γεύση από το επεισόδιο της Τρίτης (11/6)

{https://www.youtube.com/watch?v=zcTyWRtfQJU&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.06.2024 - 17:51