Αννίτα Πάνια, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας: Το viral βίντεο και το σχόλιο για τη... βαφή

12.02.2024
Αννίτα Πάνια, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας: Το viral βίντεο και το σχόλιο για τη... βαφή
Η απίθανη σχέση του Νίκου Καρβέλα με τις δύο πρώην συζύγους του ξανά στο προσκήνιο!

Τα γενέθλια της Έλενας Φερεντίνου, νυν συζύγου και μητέρας του τρίτου του παιδιού ήταν η αφορμή για την πιο πρόσφατη συνάντηση της ευρύτερης οικογένειας του Νίκου Καρβέλα.

Μία ζεστή μάζωξη σε ολόφρεσκο εστιατόριο της Εκάλης, Nebbiolo, για την παρέα που πόζαρε χαμογελαστή στον φακό σε μια φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε στην αγαπημένη του ο συνθέτης.

{https://www.instagram.com/p/C3QLQGCIhPx/}

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και η Έλενα Φερεντίνου, συνοδεύοντάς τη με μια λέξη μόνο: Family (οικογένεια). Σε αυτή, εκτός από τον Νίκο Καρβέλα, την Έλενα Φερεντίνου, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, διακρίνεται ο σύντροφος της τελευταίας, Νίκος Σαμοΐλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιάννης Μωράκης, ένας εκ των ιδιοκτητών του Nebbiolo.

Ένα άλλο στιγμιότυπο από εκείνο το βράδυ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου όμως και σε αυτό βλέπουμε τον Νίκο, την Άννα και την Αννίτα σε μια πολύ παιχνιδιάρικη σκηνή στην οποία γίνεται και μια σχετική διαφήμιση στο επόμενο επαγγελματικό σχέδιο της Πάνια, την εκπομπή Next Please που αναμένεται στο Open, σύντομα.

{https://www.tiktok.com/@annavissiofficial/video/7334469548730486048}

Οι τρεις τους έχουν άριστη σχέση όμως μεταξύ των σχολίων που είδαμε κάτω από την ανάρτηση του TikTok γελάσαμε πολύ με το πνεύμα follower που σχολίασε την ίδια χρωματική απόχρωση στα μαλλιά και των τριών.

1_150.png

4tqaefd

Για την ιστορία, ο Νίκος Καρβέλας έχει από ένα παιδί με καθεμία από τις τρεις συζύγους του. Την 41ός ετών Σοφία την Άννα Βίσση, τον 16χρονο Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια και τον 1,5 έτους Φαίδωνα με την Έλενα Φερεντίνου.

{https://www.instagram.com/p/C14WiBDIfMi/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.02.2024 - 18:46