Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Στις πρώτες αναρτήσεις ως γονείς αποθέωσαν ο ένας τον άλλο

13.02.2024
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Στις πρώτες αναρτήσεις ως γονείς αποθέωσαν ο ένας τον άλλο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν ήδη επιστρέψει στο σπίτι με την κορούλα τους και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Το πρώτο του παιδί υποδέχτηκαν πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και έκαναν την πρώτη εμφάνιση στα social media.

Το κοριτσάκι του ζευγαριού γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου και τέσσερις μέρες αργότερα μαμά και κόρη πήραν εξιτήριο μακριά από τις κάμερες, όμως, τις οποίες ανέλαβε αποκλειστικό ο μπαμπάς Ντάνος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πατέρας και γελάνε μέχρι και τ' αυτιά του, στην κυριολεξία. Μιλώντας στους δημοσιογράφος ο ευτυχής πατέρας δεν έκρυψε τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του για τη γέννηση της κόρης του, η οποία (σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, όπως υποστήριξε ο ίδιος) γεννήθηκε μόλις μια μέρα πριν από τη μέρα που είχε γενέθλια η αγαπημένη του μητέρα, η οποία έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ντάνος μοιράστηκε το πρώτο βίντεο από τη νέα του ζωή, μέσα στα ροζ μπαλόνια, έχοντας στην αγκαλιά την κόρη του την οποία και ταΐζει.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας», γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφερόμενος, φυσικά και στη γυναίκα της ζωής του, Δήμητρα Βαμβακούση. «Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ», γράφει ολοκληρώνοντας με ακόμη ένα «Ευχαριστώ» προς όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές.

{https://www.instagram.com/p/C3QmmbutiC0/}

Λίγες ώρες αργότερα είχαμε και την πρώτη κίνηση στα social media από πλευράς της νέας μητε΄ρας η οποία μοιράστηκε μερικά τρυφερά λόγια μέσα από μια ιστορία. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας τόσο πολύ», γράφει η Δήμητρα Βαμβακούση συμπληρώνοντας πως «χρειάζεται χρόνο να γνωρίσει το μικρό πλασματάκι» και στη συνέχεια θα απαντήσει σταδιακά στα μηνύματα που λαμβάνει.

Δήμητρα Βαμβακούση: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω. Δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις»

Αμέσως μετά στράφηκε προς τον σύζυγό της με τα πιο τρυφερά λόγια. «Σ' ευχαριστώ Γιώργο μου. Ξέρεις εσύ. Δεν άφησες να μας λείψει τίποτα, άλλωστε. Είσαι ο γιος/άντρας/εγγονός/ανιψιός/φίλος/συνοδοιπόρος που θα ήθελε κάθε γυναίκα. Με έκανες μητέρα», γράφει η Δήμητρα και περιμένουμε νέα ανάρτηση στο κοντινό μέλλον

4_17.png

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 11:58