Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πατέρας και γελάνε και τ' αυτιά του - Αυτά είναι τα πρώτα του λόγια

12.02.2024
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πατέρας και γελάνε και τ' αυτιά του - Αυτά είναι τα πρώτα του λόγια
Photo: NDP Photo Agency
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του ζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια αυτά που νιώθει μετά τη γέννηση της κορούλας του.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και σήμερα, Δευτέρα ο ευτυχής πατέρας μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες. Η τρυφερή του συγκίνηση ήταν, πραγματικά, γλυκύτατη!

Η νέα μητέρα πήρε εξιτήριο στις 12 Φεβρουαρίου όμως δεν εμφανίστηκε στις κάμερες. Αυτό το ανέλαβε ο Ντάνος και ο γιατρός τους οι οποίοι είπαν πως μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας», είπε ο ευτυχής πατέρας.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα φωτεινό χαμόγελο που όμοιό του δεν έχουμε δει τόσα χρόνια που τον βλέπουμε μπροστά από τις κάμερες.

Ιδιαίτερη σημασία έχει πως η μικρούλα ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μία μέρα πριν από τις 9 Φεβρουαρίου, που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είχε τα γενέθλιά της. Είναι γνωστή η αδυναμία που είχε ο Ντάνος στη μητέρα του, την κυρία Ουρανία, η οποία, παρεμπιπτόντως έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα. «Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…», είπε συγκεκριμένα ο Ντάνος.

Όσο για το όνομα της μικρής; «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρα μου», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσθέτοντας ότι νονός της θα είναι ο πατέρας Δημήτρης Λουπασάκης, ο οποίος είναι εκείνος που τους γνώρισε και τους πάντρεψε, αλλά και κοινός πνευματικός τους και άνθρωπος της οικογένειας, χωρίς αμφιβολία.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.02.2024 - 15:43