Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια μέρα μετά τον γάμο του

25.09.2023
Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια μέρα μετά τον γάμο του
Πολύ δύσκολες στιγμές για τον νιόπαντρο Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μία μέρα μετά τον γάμο το με τη Δήμητρα Βαμβακούση, επιβεβαίωσε τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Τη δική της μάχη για τη ζωή έδινε τους τελευταίους μήνες η κυρία Ουρανία Σουλτάνη, η μητέρα του Ντάνου, η οποία, δυστυχώς, την έχασε οριστικά τη Δευτέρα 24/9, μία, ακριβω΄ς μέρα μετά τον γάμο του.

Με ένα story μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, όπως λέγεται, ήλπιζε σε ένα θαύμα που, όμως, δεν ήρθε!

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου…», έγραψε μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία ο Ντάνος και το συναίσθημά του ξεχειλίζει.

1_61.png

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ακόμη μία ανάρτηση και μοιράστηκε μία ακόμη φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του, όμως αυτή τη φορά μαζί τους ήταν και η Δήμητρα.

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CxoX5bKNF2Y/}

Τον Αύγουστο του 2023 ο Ντάνος είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα του είχε μπει στο νοσοκομείο κάνοντας έκκληση για αίμα!

Τη βραδιά του γάμου του, στη δεξίωση, αναφέρθηκε σ' εκείνη με δάκρυα στα μάτια.

«Είναι μια γλυκιά βραδιά για εμάς. Βλέπω πρόσωπα και βλέπουμε πρόσωπα, τα οποία έχουν μια σχέση κατά καιρούς μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό που καταφέρατε να είστε εδώ και ευχαριστούμε για όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει…», ει΄πε ο γαμπρός, έχοντας στο πλευρό του τη νύφη και συνέχισε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Αυτό που ήθελα να πω και δεν ήθελα να ξεχάσω γιατί όταν μπορούσε μου το είπε... Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μια μάνα σαν τη δική μου...»

Καλό παράδεισο.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 10:24