Γάμος Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: Η συγκίνηση του γαμπρού, η ενόχληση της νύφης, το ζεϊμπέκικο και η ανθοδέσμη που έδειξε τον επόμενο γάμο

25.09.2023
Γάμος Αγγελόπουλου - Βαμβακούση: Η συγκίνηση του γαμπρού, η ενόχληση της νύφης, το ζεϊμπέκικο και η ανθοδέσμη που έδειξε τον επόμενο γάμο
Επίσημα σύζυγοι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και ιδού μερικές λεπτομέρειες από τη μεγάλη βραδιά τους.

Με μεγάλη συγκίνηση τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 24/9/2023 ο γάμος του Ντάνου και της αγαπημένης του, Δήμητρας Βαμβακούση, οι οποίοι, για την ιστορία, μέχρι και που είδαμε το προσκλητήριο του γάμου τους, δεν είχαν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν λοιπόν και γιόρτασαν τις χαρές τους μαζί με τους 600 καλεσμένους τους στη δεξίωση που έδωσαν στο στο Anassa City Events, έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων στο Γουδί.

Από το βράδυ αυτό, λοιπόν, ξεχωρίσαμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως, για παράδειγμα την ξεχωριστή μπομπονιέρα, όπως τη μοιράστηκε η Φαίη Σκορδά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν επίσης μία από τους καλεσμένους που μοιράστηκαν εικόνες από το γλέντι, όπου φυσικά ξεχω΄ρισε το ζεϊμπέκικο του γαμπρού.

Βέβαια, μέσα από τα stories της η Ευρυδίκη αποκάλυψε και κάτι που αφορούσε την ίδια, αφού, όπως φάνηκε, ήταν εκείνη που έπιασε την ανθοδέσμη, πράγμα που, κατά το εξ Αμερικής ερχόμενο έθιμο, σημαίνει ότι είναι η επόμενη που θα παντρευτεί. Για να δούμε λοιπόν!

valavani.jpg

Μία ακόμη στιγμή που ξεχώρισε, βέβαια ήταν η αναφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στη μητε΄ρα του, με την οποία έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση (την οποία υπογράμμισε και η Δήμητρα, όταν πήρε το μικρόφωνο από τον σύζυγό της). Η μητε΄ρα του γαμπρού, λοιπόν, αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα ευσυγκίνητο τη στιγμή που ευχαριστούσε τους καλεσμένους του εξ ονόματός της.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε (και συζητιέται ακόμη) πολύ, είναι η πιθανή εγκυμοσύνη της Δήμητρας καθώς μία υποψία (ισχυρή μάλιστα) κοιλίτσας ήταν εμφανέστατη! Υπήρξαν αρκετοί καλεσμένοι που, ούτε λίγο ούτε πολύ, επιβεβαίωσαν πως ο διάδοχος έρχεται ήδη, όμως το ίδιο το ζευγάρι είναι κάθετο ως προς το ζήτημα και «ξεκόβει» την κάθε κουβέντα.

«Δεν θα ήθελα να με ρωτήσει κανείς ξανά αν είμαι έγκυος», είπε με αυστηρό και ενοχλημένο ύφος η Δήμητρα Βαμβακούση, μιλώντας στις κάμερες που την περίμεναν κατά την άφιξή της στον χώρο της δεξίωσης. Μίλησε με πάθος για το πόσο άσχημο είναι να κάνεις κανείς μια τέτοια ερώτηση σε μια γυναίκα χωρίς να γνωρίζει τι μπορεί να της συμβαίνει γενικότερα και έληξε το θέμα εκεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 14:31