Παντρεύονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Το προσκλητήριο και η ανάρτηση της νύφης

06.09.2023
Παντρεύονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση: Το προσκλητήριο και η ανάρτηση της νύφης
Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Ντάνος και αυτό δεν είναι φήμη. Υπάρχει και προσκλητήριο για του λόγου το αληθές, το οποίο, μάλιστα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κουμπάρος!

Μπορεί οι ίδιοι ουδέποτε (μέχρι τώρα, τουλάχιστον) να μην είχαν επίβεβαιώσει τη σχέση τους, όμως τώρα πια και να θέλουν δεν μπορούν να κρυφτούν καθώς ο κουμπάρος τους «πρόδωσε».

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση οι οποίοι είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν. Για την ακρίβεια, ο γάμος πρόκειται να γίνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό (εκεί όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά) με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη. Ο γνωστός δικηγόρος, μάλιστα, είναι εκείνος που αποκάλυψε το μυστικό, δημοσιεύοντας το προσκλητήριο σε story του.

1_44.png

Από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, είχαμε μια πρώτη δημόσια αντίδραση από τη μέλλουσα νυφούλα, η οποία εξέφρασε για πρώτη φορά δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον άνθρωπο με τον οποίο επέλεξε να μοιραστεί στη ζωή της.

«Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα , αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την "όψη" σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα», γράφει η Δήμητρα στη λεζάντα και ο Γιώργος έκανε like, χωρίς, όμως να αφήσει κάποιο σχόλιο.

{https://www.instagram.com/p/Cw0pcRtswJ7/?img_index=1}

Για την ιστορία, σύμφωνα με τον Ανδρέα Καραγιάννη του ekklisiaonline.gr ο ιερέας που θα τελέσει το μυστήριο είναι ο παπα Δημήτρης Λουπασάκης, ο οποίος έχει και με τους δύο μία ξεχωριστή σχέση και είναι ο πνευματικός αμφότερων και ο γάμος τους θα είναι η αφορμή να επιστρέψει στην εκκλησία όπου βρισκόταν χρόνια αλλά εκδιώχθηκε λόγω εντάσεων και διαφορών, πρόσφατα.

«Και οι δύο έχουν δει θαυμαστά σημεία στη ζωή τους και μεγάλη βοήθεια από τον Τίμιο Σταυρό του παπα Δημήτρη ενώ το 2018 ο Γιώργος Αγγελόπουλος του αφιέρωσε και το έπαθλο του SURVIVOR 2017», γράφει ο κύριος Καραγιάννης συμπληρώνοντας πως «και η ίδια η Δήμητρα έχει ζήσει και αυτή μεγάλο θαύμα πολλά χρόνια πριν από τον Σταυρό και έκτοτε είναι πνευματικός της ο πατέρας Δημήτριος. Οι σχέσεις του ζεύγους με τον παπα Δημήτρη είναι πολύ στενή ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η Είρηνη Λουπασάκη που θα τους παντρέψει μαζί με τον Αναστάσιο Ντούγκα είναι η κόρη του.

Η ώρα η καλή!

Για την ιστορία, θυμίζουμε πως και η Δήμητρα Βαμβακούση έχει συμμετάσχει στο Survivor. H 24χρονη εντυπωσιακή γυμνάστρια υπήρξε φιναλίστ τη σεζόν του 2019 όπου και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

{https://www.instagram.com/p/CoC7UzZK4fu/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 14:22