Sophie Turner - Joe Jonas: Οι φήμες για τον χωρισμό τους οργίασαν και αναγκάστηκαν να μιλήσουν από κοινού

06.09.2023
Sophie Turner - Joe Jonas: Οι φήμες για τον χωρισμό τους οργίασαν και αναγκάστηκαν να μιλήσουν από κοινού
Τέλος στην έντονη φημολογία σχετικά με το διαζύγιό τους, που, παρεμπιπτόντως, όντως, ισχύει, θέλησε να βάλει το διάσημο ζευγάρι και προχώρησε σε μια δημόσια κοινή δήλωση.

Η είδηση για τον χωρισμό της Sophie Turner και του Joe Jonas κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, χωρίς όμως επίσημη επιβεβαίωση από καμμία πλευρά. Μέχρι τώρα που έφτασε η στιγμή να μιλήσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Με μια κοινή δήλωση στα social media, το ζευγάρι αφενός επιβεβαιώνει το διαζύγιο αφετέρου υπογραμμίζει πως κυκλοφορούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας που καλό είναι να μείνουν στην άκρη.

«Ανακοίνωση και από τους δυο μας», διαβάζουμε στον τίτλο και στο κυρίως θέμα συνεχίζουν ως εξής: «Ύστερα από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε ένα φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες και αφηγήματα ως προς το γιατί, όμως, πραγματικά, πρόκειται για μια ενιαία απόφαση και ειλικρινά ελπίζουμε να σεβαστούν όλοι τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

{https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/}

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν το 2019, και μάλιστα με δύο τελετές, μία, κρυφή, στο Λας Βέγκας -με παπά τον Elvis, μάλιστα- και μία με όλο το μεγαλείο στο Παρίσι, ενώ από εκείνη τη στιγμή έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Η πρώτη κόρη τους γεννήθηκε το 2020 και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2022.

Σύμφωνα με έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή του ET, ο Joe Jonas κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα την Τρίτη 5/9/2023 δηλώνοντας αφενός πως «ο γάμος μεταξύ των δύο πλευρών είναι ανεπανόρθωτα διαλυμμένος» αφετέρου πως «για το καλό των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας οι δύο πλευρές θα πρέπει να μοιραστούν την κηδεμονία».

Ό,τι και να συνέβη μεταξύ τους πάντως, αν αληθεύει ή μη η φήμη που θέλει την 27χρονη Sophie «να πνίγεται και να θέλει να ζήσει τα νιάτα της και τα ξενύχτια της που έχασε με τον γάμο και τα παιδιά», φαίνεται ότι οι δυο τους το πάλευαν. Προς τιμή των 34ων γενεθλίων εκείνου, για παράδειγμα, που ήταν στις 15 Αυγούστου, εκείνη μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στα stories της, μεταξύ των οποίων μια κοινή τους με ασορτί ριγέ πιζάμες και τη λεζάντα «Χρόνια πολλά όμορφε».

Sophie Turner and Joe Jonas

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μία μέρα νωρίτερα, στις 14 Αυγούστου καταγράφηκε και η πιο πρόσφατη (μάλλον και τελευεταία) κοινή τους δημόσια εμφάνισή και ήταν γεμάτη αγάπη και υποστήριξη, στη συναυλία των Jonas Brothers.

{https://www.instagram.com/p/Cv756AUNG2F/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 16:44