Joe Jonas - Sophie Turner: Ξαφνικό διαζύγιο για το αγαπημένο ζευγάρι;

04.09.2023
Joe Jonas - Sophie Turner: Ξαφνικό διαζύγιο για το αγαπημένο ζευγάρι;
Ύστερα από 3 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, ο Joe Jonas λέγεται ότι έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο διαζυγίων.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα (όπως φαινόταν, φυσικά) ζευγάρια του Hollywood, μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας όπου οι δεσμοί αυτοί δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη σημασία. Ίσως, όμως, αυτή η ιστορία αγάπης να έλαβε τέλος και η Jonas Family να μετρήσει το πρώτο διαζύγιο.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν το 2019, και μάλιστα με δύο τελετές, μία, κρυφή, στο Λας Βέγκας -με παπά τον Elvis, μάλιστα- και μία με όλο το μεγαλείο στο Παρίσι, ενώ από εκείνη τη στιγμή έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Η πρώτη κόρη τους γεννήθηκε το 2020 και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2022.

Η είδηση για τον χωρισμό τους έφτασε από το TMZ το οποίο επικαλούμενο πηγές εκ των έσω, μεταδίδει πως ο 34χρονος τραγουδιστής έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο διαζυγίων.

Ωστόσο, ούτε ο δικός τους εκπρόσωπος Τύπου, ούτε εκείνος της 28χρονης ηθοποιού έκαναν κάποιο σχόλιο, όταν τους ζητήθηκε.

Η πιο πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους, πάντως, ήταν γεμάτη αγάπη και υποστήριξη καθώς ήταν στη συναυλία των Jonas Brothers στις 14 Αυγούστου.

{https://www.instagram.com/p/Cv756AUNG2F/?img_index=1}

Στην ίδια συναυλία, για την ιστορία, το «παρών» έδωσε και η «συννυφάδα» Priyanka Chopra για να στηρίξει τον δικό της σύζυγο, Nick Jonas.

{https://www.instagram.com/p/Cv5LhIdJ7ae/?img_index=1}

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες. Αναμένουμε κι εμείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2023 - 14:59