Kourtney Kardashian: Ανησυχία για την εγκυμοσύνη της από αιφνίδια επίσκεψη της στο νοσοκομείο μαζί με τον Travis Barker

Kourtney Kardashian: Ανησυχία για την εγκυμοσύνη της από αιφνίδια επίσκεψη της στο νοσοκομείο μαζί με τον Travis Barker
Ένα «επείγον οικογενειακό θέμα» ήταν ο λόγος αναβολής της πρεμιέρας της περιοδείας των Blink-182, του συγκροτήματος στο οποίο είναι μέλος ο Travis Barker, σύζυγος της Kourtney Kardashian.

Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο, ο μουσικός και η έγκυος Kourtney Kardashian, εθεάθησαν να φεύγουν από ένα νοσοκομείο. Αναμενόμενο ήταν να υπάρξει ανησυχία και το «οικογενειακό θέμα» να συνδεθεί με την υγεία της Kardashian.

{https://www.instagram.com/p/CvsLEd7rI89/?img_index=1}

Στις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, ο ντράμερ των Blink-182 και η επιχειρηματίας, εντοπίστηκαν να βγαίνουν από ιατρικό κέντρο της περιοχής του Λος Άντζελες και να μπαίνουν σε ένα μαύρο SUV με τη συνοδεία φρουρών ασφαλείας.

Στα στιγμιότυπα, η Kardashian φαινόταν προβληματισμένη και μπήκε γρήγορα στο πίσω μέρος του οχήματος ενώ ο Barker την ακολουθούσε.

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Μια ιστορία που δείχνει ότι μια φιλία μπορεί να καταλήξει σε έναν απόλυτο έρωτα

«Λόγω ενός επείγοντος οικογενειακού ζητήματος, ο Travis έπρεπε να επιστρέψει σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε το ροκ συγκρότημα την Παρασκευή. «Οι παραστάσεις της Γλασκώβης, του Μπέλφαστ και του Δουβλίνου αναβάλλονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του στην Ευρώπη και τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες θα δοθούν το συντομότερο δυνατό».

Ώρες πριν από τη δημοσιοποίηση της είδησης, ο μουσικός είχε αναρτήσει φωτογραφίες ενός banner που έγραφε «Μαζί προσευχόμαστε» και μιας αίθουσας προσευχής στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης.

Η πρώην σύζυγος του Barker, Shanna Moakler, είπε ότι «προσεύχεται» για τον ροκ σταρ και τη γυναίκα του λίγο αφού άκουσε τα νέα και πρόσθεσε «Προφανώς, κάθε φορά που πρέπει να ακυρώσουν παραστάσεις, αφορά πολύ σοβαρή υπόθεση. Απλώς προσεύχομαι η άμεση οικογένειά του - και το μωρό και η Kourtney και όλοι - να είναι ασφαλείς και καλά».

Τον Ιούνιο του 2023, η σταρ των «Kardashians» ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της σε μια συναυλία του, κρατώντας μια ταμπέλα που έγραφε: «Travis είμαι έγκυος». Τον ίδιο μήνα αποκάλυψαν ότι περιμένουν αγοράκι.

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για το ζευγάρι και το παιδάκι τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2023 - 13:41