Cameron Diaz: Εκλεισε τα 51 και οι ευχές του συζύγου της ήταν το πιο γλυκό δώρο γενεθλίων

Cameron Diaz: Εκλεισε τα 51 και οι ευχές του συζύγου της ήταν το πιο γλυκό δώρο γενεθλίων
Η Cameron Diaz μόλις έκλεισε τα 51 της χρόνια και ο σύζυγός της, Benji Madden ήταν φυσικά εκεί για να τα γιορτάσει μαζί της με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Το ποστ που ανέβασε ο μουσικός για την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του, ήταν άκρως συναισθηματικό ενώ η απάντηση της Cameron αποδεικνύει ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Ο Madden μοιράστηκε ένα υπέροχο μήνυμα στο Instagram του για το σημαντικό αυτό γεγονός. Αν και δεν χρησιμοποιεί πολύ τα social media τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνει, όπως έγραψε, να «τηρεί την παράδοση» και να επιστρέφει στη δημοφιλή πλατφόρμα σε «ειδικές περιστάσεις για να δείξω αγάπη στη βασίλισσα μου».

Ο κιθαρίστας των Good Charlotte δημοσίευσε μια εκπληκτική φωτογραφία της γυναίκας του που τη δείχνει ευτυχισμένη να κρατά μια γάτα. Ευχήθηκε «Πολλά χρόνια πολλά» στην Cameron, την οποία αποκάλεσε «την όμορφη γυναίκα μου, την καλύτερή του φίλη, την καλύτερη σύντροφο σε όλα, μαζί για πάντα, την καλύτερη μαμά στο κοριτσάκι μας, σεφ της οικογένειας, σύμβουλο, συνεργάτιδα και οτιδήποτε άλλο».

Cameron Diaz: Αποκάλυψε το απίστευτο πράγμα που έκανε ο σύζυγος της στον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους

Πρόσθεσε, «Τόσο ευγνώμων που έχουμε την οικογένειά μας και είμαι ένας τυχερός άνθρωπος». Στη συνέχεια, ο Madden ολοκλήρωσε τη συγκινητική του ανάρτηση γράφωντας «Σ 'αγαπώ •για πάντα •πάντα •δικός σου •αληθινή αγάπη. Χρόνια πολλά Cameron».

{https://www.instagram.com/p/CwlrCdvP8YR/}

Η ηθοποιός απάντησε αμέσως στην ενότητα σχολίων αφήνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα, λέγοντας: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θα προτιμούσα να κάνω αυτή τη ζωή. Είμαστε τόσο ευλογημένοι. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά @benjaminmadden».

Θέλουμε και εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στην ηθοποιό του The Mask, καθώς φαίνεται ότι απολαμβάνει να γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η Cameron έγινε μαμά στα 47 της όταν απέκτησε την κόρη της Raddix και δήλωσε με παιχνιδιάρικη διάθεση: «Τώρα πρέπει να ζήσω μέχρι τα 107 για να μπορέσω να είμαι με το παιδί της κόρης μου για πολύ καιρό». Στο ευχόμαστε Cameron!

{https://www.instagram.com/p/7Bqg1GnGxf/}



Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2023 - 10:47