Charlize Theron: «Αυτή η τάση ομορφιάς των ‘90s με στοιχειώνει μέχρι σήμερα»

Charlize Theron: «Αυτή η τάση ομορφιάς των ‘90s με στοιχειώνει μέχρι σήμερα»
Υπάρχουν διάφορες τάσεις ομορφιάς που υιοθετήθηκαν στο πέρασμα των χρόνων από μεγάλες σταρ της κάθε εποχής, ωστόσο σήμερα δεν θέλουν καν να μιλάνε για αυτές. Παράδειγμα η Charlize Theron η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη στο InStyle αποκάλυψε την τάση ομορφιάς από τη δεκαετία του ’90, η οποία τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα.

«Ανάμφίβολα, το λεπτό φρύδι», είπε χωρίς δεύτερη σκέψη η ηθοποιός σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη ενώ παραδέχτηκε ότι «Ακόμα συνέρχομαι από αυτό».

Είναι αλήθεια ότι όταν η Charlize Theron ξεκινούσε την καριέρα της πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, τα υπερβολικά μαδημένα και τοξωτά φρύδια ήταν μια από τις πιο καυτές τάσεις. Εκείνη την εποχή, η Jennifer Lopez, η Kate Moss και η Jessica Alba ήταν από τις πιο ένθερμες θαυμάστριες της τάσης.

Και ενώ η τάση έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό, φαίνεται να επιστρέφει, με το μοντέλο Bella Hadid να εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι με λεπτά φρύδια φτιαγμένα με τη βοήθεια μολυβιού.

Τον προηγούμενο μήνα η 48χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι «Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει». Πρόσθεσε ότι κάποιοι αναρωτιούνται αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έκανα λίφτινγκ», είπε η Theron. «Λένε για μένα “Τι έκανε στο πρόσωπό της;” Και απαντάω “Απλά γερνάω διάολε! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική επέμβαση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει”».

Επιπλέον, η σταρ έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά λέγοντας ότι «οι άντρες όταν μεγαλώνουν θεωρούνται σαν εκλεκτά κρασιά και οι γυναίκες σαν κομμένα λουλούδια» κάτι που την εκνευρίζει πολύ.

{https://www.instagram.com/p/Cs9UitKvaF8/?img_index=1}

«Απεχθάνομαι αυτή την ιδέα και θέλω να την παλέψω», εξήγησε. «Αλλά πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να μεγαλώνουν με τρόπο που τους φαίνεται σωστός. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση στο πώς περνάμε όλοι στο ταξίδι μας».

Μπράβο στην Charlize που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον πιο όμορφο τρόπο, με τις κόρες της σε συναυλία της Taylor Swift και όπως φαίνεται, διασκέδασαν όλες πολύ!

{https://www.instagram.com/p/Cvs8P4EpVNX/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2023 - 10:57