Charlize Theron: Η αφοπλιστική απάντησή της στην κριτική ότι έκανε αποτυχημένη πλαστική επέμβαση

Charlize Theron: Η αφοπλιστική απάντησή της στην κριτική ότι έκανε αποτυχημένη πλαστική επέμβαση
Δε «μασάει» τα λόγια της η Charlize και πάντα βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Όταν είσαι celebrity βρίσκεσαι θέλοντας ή μη στο μάτι του κυκλώνα. Πρόσφατο παράδειγμα η Charlize Theron η οποία κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι έκανε αποτυχημένη πλαστική επέμβαση. Θα μας πεις «Καλά, η πρώτη είναι ή η τελευταία;» Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Η δημοφιλής ηθοποιός αντί να ενδώσει στις φήμες που περιστρέφονται γύρω από το πρόσωπό της, έδωσε μια ειλικρινή απάντηση και ουσιαστικά έδωσε τέλος σε κάθε κριτική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Theron εξομολογήθηκε ότι πολλοί πιστεύουν ότι έχει κάνει αποτυχημένη πλαστική επέμβαση. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έκανα λίφτινγκ» είπε. «Λένε, “Tι έκανε στο πρόσωπό της;”» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός απάντησε σε αυτές τις φήμες λέγοντας: «Απλώς μεγαλώνω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κάποια κακή πλαστική επέμβαση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει».

{https://www.instagram.com/p/Cs9UitKvaF8/?img_index=1}

Η ηθοποιός αποδέχεται ότι όλα έχουν να κάνουν με την ηλικία, ειδικά με τον αργό μεταβολισμό. Η Charlize παραδέχεται ότι αν της ζητηθεί δεν θα πάρει ποτέ ξανά βάρος για έναν ρόλο γιατί σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να χάσει τα κιλά.

Charlize Theron για τη στάση που έχει στη ζωή: "Δεν μπορείς να τα έχεις όλα"

Θυμάται, «Όταν ήμουν 27, έκανα το Monster [φωτό κάτω] και πήρα 14 κιλά. Τα έχασα εύκολα. Δεν έτρωγα τα καθιερωμένα τρία γεύματα και επέστρεψα στο κανονικό μου βάρος. Το έκανα και στα 43 μου και θυμάμαι έναν χρόνο να προσπαθώ να χάσω το βάρος. Ο γιατρός μου είπε, “Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι αυτός που ήταν”».

monster.jpg

Η ηθοποιός πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν πώς θέλουν να γεράσουν. Λέει χαρακτηριστικά «Πάντα είχα θέματα με το γεγονός ότι οι άντρες μεγαλώνουν σαν εκλεκτά κρασιά και οι γυναίκες σαν κομμένα λουλούδια. Aπεχθάνομαι αυτή την ιδέα και θέλω να παλέψω εναντίον της. Πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να μεγαλώνουν με τρόπο που τους φαίνεται σωστός. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο συμπονετικές στο πώς περνάμε μέσα από αυτό το ταξίδι μας».

Charlize Theron: Όταν η 7χρονη κόρη της την αποστόμωσε σε μια πρόσφατη κόντρα τους

{https://www.instagram.com/p/CtjkIeKrgZx/?img_index=1}

Εμείς πάλι θα προσθέσουμε ότι την βλέπουμε πιο όμορφη από ποτέ!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.08.2023 - 14:20