Charlize Theron για τη στάση που έχει στη ζωή: "Δεν μπορείς να τα έχεις όλα"

13.12.2022
Charlize Theron για τη στάση που έχει στη ζωή: "Δεν μπορείς να τα έχεις όλα"
Η ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Hollywood Reporter

Η Charlize Theron παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter, εξηγώντας πως παρόλη την επιτυχία της, δεν συμπεριφέρεται σαν στερεότυπη σταρ του κινηματογράφου. Η ίδια επίσης τόνισε πως η στάση της απέναντι στη ζωή έχει διαμορφωθεί από τα δραματικά γεγονότα που έχει ζήσει, συνειδητοποιώντας από νωρίς ότι «δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα».

Charlize Theron: Όταν η 7χρονη κόρη της την αποστόμωσε σε μια πρόσφατη κόντρα τους

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, της οποίας η μητέρα πυροβόλησε τον πατέρα της όταν ήταν ακόμα παιδί, δήλωσε: «Ένα πράγμα που μου έφερε η πρώιμη τραγωδία είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Απλώς δεν τα έχεις. Και είναι εύκολο να πεις: 'Είναι μια ταινία', αλλά μετά είναι άλλη ταινία και άλλη. Και δεν θέλω να ακούγομαι σαν να κουβαλάω κάποιο μήνυμα, αλλά σκέφτομαι τις γυναίκες. Ανησυχούμε ότι αν δεν δουλέψουμε σκληρότερα και δεν συνεχίσουμε να πιέζουμε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο τέρμα. Και είναι εξαντλητικό. Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι μπορώ απλώς να το απολαύσω αυτό».

Chris Hemsworth - Elsa Pataky: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τοποθέτησαν το αστέρι την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος με τον οποίο είχα δουλέψει θα έλεγε: 'Δεν την ξέρω'. Είμαι τόσο ξεκάθαρη όταν συναντώ κάποιον, ακόμα κι αν είναι το πλατό σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και δεν χρειάζεται να είμαι αινιγματική… Δεν θέλω να χάσω όλο αυτόν τον χρόνο μαζί σου νομίζοντας ότι είμαι μία αινιγματική κινηματογραφική σταρ. Ας γκρεμίσουμε όλους τους τοίχους για να μπορέσουμε να γνωριστούμε».