O Bruce Willis ποζάρει με όλες του τις γυναίκες εν μέσω θρίλερ με τη διαθήκη του

13.12.2022
O Bruce Willis ποζάρει με όλες του τις γυναίκες εν μέσω θρίλερ με τη διαθήκη του
Με κλονισμένη την υγεία του αλλά με πολύ καλή διάθεση, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Bruce Willis ετοιμάζεται και για αυτές τις γιορτές έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την ανάμεικτη οικογένειά του.

Ο Bruce Willis, η σύζυγός του, Emma Heming, οι δυο κόρες τους, Mabel (10) και Evelyn (8), η πρώην σύζυγός του, Demi Moore και οι δικές τους κόρες, Rumer (34), Scout (31) και Talulah (28) αποτελούν εδώ και χρόνια μια ευρύτερη και πολύ αγαπημένη οικογένεια, ενωμένη στα εύκολα και τα δύσκολα! Και τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!

Από τον περασμένο Μάρτιο που έγινε επίσημα γνωστό ότι ο 67χρονος σταρ διαγνώστηκε με αφασία, με μια ανακοίνωση μάλιστα υπογεγραμμένη και από τις 7 γυναίκες της ζωής του, οι σχέσεις τους έγιναν ακόμη πιο στενές σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τον άνθρωπό τους και η μία την άλλη γενικότερα, όσο καλύτερα μπορούν.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενώ οι φήμες μιλούν για επιδείνωση που δεν αφήνει τον Willis να έχει πάντα την αναμενόμενη επαφή με το περιβάλλον, ποζάρουν ακόμη μία φορά μαζί, τονίζοντας τη λέξη και την έννοια της οικογένειας στη λεζάντα, στέλνοντας ίσως και ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τα κληρονομικά τους, τελευταία.

Η Emma και ο Bruce Willis είχαν το τέλειο καλοκαίρι παρά τις δυσκολίες - Το απίθανο βίντεο για του λόγου το αληθές

Σύμφωνα με το radaronline, ο Bruce Willis αφήνει στις μεγάλες του κόρες το 1 από τα 250 εκατομμύρια της περιουσίας του και αυτό δεν είναι κάτι νέο. Λέγεται ότι η διαθήκη αλλάχτηκε μετά και τη γέννηση της μικρής του κόρης και στόχος είναι να μείνουν περισσότερα χρήματα στην Emma, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την περιουσία της Demi που υπολογίζεται στα 200 εκατομμύρια.

Σε κάθε περίτπωση, αν όντως ισχύουν αυτά (που ουδόλως μας αφορούν, έτσι κι αλλιώς) φαίνεται πως όλοι είναι απόλυτα "εντάξει" με το arrangement και εστιάζουν στην ουσία του πράγματος, που είναι, χωρίς αμφιβολία η αγάπη μεταξύ τους!

Και αν αναρωτιέσαι που έχεις ξαναδεί παρόμοιες φωτογραφίες, σου θυμίζουμε αναρτήσεις που είχε κάνει η Tallulah, από το οικογενειακό, αυτό δείπνο πριν από λίγες μέρες, εστιάζοντας στο eye contact του πατέρα της με την Pilaf, τη σκυλίτσα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η μητέρα της. Και δεν έχει και άδικο -σα να μιλάνε με τα μάτια είναι.

Ζωή Κίττα