Valerie Morris: Η απίστευτη ομορφιά της μαμάς της Naomi Campbell κάνει τους fans να νομίζουν ότι είναι αδελφές

15.12.2022
Valerie Morris: Η απίστευτη ομορφιά της μαμάς της Naomi Campbell κάνει τους fans να νομίζουν ότι είναι αδελφές
H Naomi Campbell έγινε μια ευτυχισμένη μητέρα στα 50 της, ακολουθώντας μια διαφορετική πορεία από αυτή της μαμάς της, Valerie Morris, η οποία υποδέχθηκε το μελλοντικό super model όταν ήταν μολις στα 19 της χρόνια. Η Morris, που είναι τώρα 71 ετών, εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της κόρης της με την απίστευτα νεανική εμφάνιση της.

Μητέρα-κόρη έχουν έναν απίστευτο δεσμό

Η Valerie Morris γέννησε τη Naomi Campbell όταν ήταν μόλις 19 ετών. Η νεαρή μαμά εργαζόταν τότε ως χορεύτρια σε ένα συγκρότημα που περιόδευε στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τη γέννηση της κόρης της μέχρι να επιστρέψει στη δουλειά.

Η Morris έπρεπε να αφήσει τη νεαρή Campbell στο Streatham με τη μητέρα της, αλλά πάντα έστελνε χρήματα για να πληρώσει για την ιδιωτική εκπαίδευση της κόρης της.

Naomi Campbell: Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της στον παράδεισο των Μαλδίβων

Η Campbell και η Morris έχουν πλέον μια πολύ ζεστή και στενή σχέση. Σε μια από τις αναρτήσεις της αφιερωμένη στα γενέθλια της μαμάς της, το μοντέλο έγραψε: «Σε ευχαριστώ που με έφερες σε αυτόν τον κόσμο. Και για το ότι στέκεσαι στο πλευρό μου άνευ όρων ανά πάσα στιγμή. Μακάρι, μαμά, αυτή να είναι η πιο εκπληκτική χρονιά με υγεία, αγάπη και ευλογίες», έγραψε. Πρόσθεσε επίσης: «Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Οι fans παρατήρησαν αμέσως ότι η μαμά και η κόρη έμοιαζαν σχεδόν σαν συνομήλικες

Όταν η Campbell παρουσίασε τη μαμά της στο κοινό, ο κόσμος απλά δεν μπορούσε να πιστέψει την πραγματική της ηλικία. Εκείνη την εποχή που ήταν 67, η Μorris είχε τόσο νεανική εμφάνιση που κάποιοι έγραψαν ότι νόμιζαν ότι ήταν η αδελφή της Campbell.

Οι fans απλά δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν το απίστευτο παιχνίδι των γονιδίων αυτής της οικογένειας. «Αν η μαμά της φαίνεται τόσο νέα, τότε η Νaomi θα δείχνει 30 για άλλα 30 χρόνια», σχολίασαν.

Η Naomi Campbell έχει ένα... "θεματάκι" με τα μικρόβια: Δε φαντάζεσαι τι κάνει κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο [video]

Η Morris δεν είναι μόνο νέα στην εμφάνισή της, αλλά και στο πνεύμα της

Η Naomi Campbell άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ όταν ήταν μόλις 7 ετών. Η μαμά της ήταν πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και μέντοράς της και ήταν πολύ μέσα στην ομορφιά και τη μόδα, όπως και η κόρη της.

«Όταν ήμουν 12 ή 13 ετών, εμφανίστηκε σε μια επίδειξη μόδας και τη θυμάμαι στο σπίτι να μου δείχνει πώς να περπατάω στην πασαρέλα», θυμάται η Campbell σε μια συνέντευξη. «Ακούγαμε Lionel Richie και την έβλεπα να περπατάει πάνω-κάτω στον ρυθμό της μουσικής».

Η Valerie Morris δεν έχει χάσει την απίστευτη αίσθηση της μόδας και της ομορφιάς από τότε. Στα 70 της χρόνια, είναι και η ίδια μοντέλο και είναι γνωστή για τον λαμπερό και μοδάτο λογαριασμό της στο Instagram. Δημοσιεύει φωτογραφίες όπου φοράει κομψά φορέματα, εντυπωσιάζοντας τους followers της. Και με τον ερχομό του πρώτου μωρού της Νaomi, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μorris θα είναι η πιο αγαπημένη και όμορφη γιαγιά της χαριτωμένης εγγονής της!