Ίαν Στρατής: "Ήμουν γονιός και με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό"

13.12.2022
Ίαν Στρατής: "Ήμουν γονιός και με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό"
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού με τη Μαίρη Συνατσάκη

Σχετικά με τον ερχομό του πρώτου του παιδιού μίλησε ο Ίαν Στρατής, λέγοντας: "Είναι μοναδικό το συναίσθημα με το μωρό στο σπίτι, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι και το πρώτο παιδί, οπότε δεν θα έχουμε ξανά τα ίδια συναισθήματα. Το ζεις μια φορά".

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι

Όπως εξήγησε ο ίδιος, πριν γεννήσει η Μαίρη Συνατσάκη, συμπεριφερόταν στις γάτες τους σαν να ήταν παιδιά του. "Ήμουν γονιός με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό. Τα κρατούσα τα γατιά, όπως τα μωρά και τώρα ξέρω. Ήμουν μέσα στον τοκετό δεν γινόταν να το χάσω. Ήθελα να το ζήσω. Δεν γίνεται σαν πατέρας να έχεις την ευκαιρία να το ζήσεις και να μην το κάνεις".

Μαίρη Συνατσάκη: "Μέχρι να γεννήσω, δεν θέλω να διαβάζω τέτοια μηνύματα"

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγέκη, η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει για το τι την έκανε να θέλει να γίνει μητέρα: "Είναι ξεκάθαρα ο Ίαν. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Και στα κομμάτια της ψυχοθεραπείας της δικιάς μου, ανά τα χρόνια το συζητούσα αυτό το κομμάτι και έλεγα συνέχεια ότι έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που σου λένε κάποια στιγμή ότι θα το κάνω μόνη μου. Φοβερό σεβασμό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι το συναίσθημα χωρίς να το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον, δηλαδή πακέτο. Είναι πολύ δύσκολο, οπότε έγινε ξεκάθαρα ότι είδα στα μάτια του και τον τρόπο του ότι είναι πολύ έτοιμος και πολύ εκεί, πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει, ενώ δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Δεν έγινε επειδή είμαστε μια πενταετία μαζί και είπαμε μήπως πάμε σε μία επόμενη κατάσταση. Είμαστε δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα και σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα".