Έξαλλη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο της ΕΡΤ;»

24.08.2023
Έξαλλη η Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο της ΕΡΤ;»
Πρόκειται για μία τηλεοπτική στιγμή που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

Και ενώ ο πόλεμος (γιατί περί αυτού πρόκειται) με τις φλόγες συνεχίζεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας και οι τηλεοπτικοί σταθμοί παρακολουθούν τις εξελίξεις με συνεχή ενημέρωση, τις τελευταίες ώρες ένα σχόλιο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της ΕΡΤ, Αλεξάνδρας Δουβαρά κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όμως καθόλου με την καλή έννοια!

Περιγράφοντας τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα η Δουβαρά είπε «Το μόνο ευχάριστο από τις φωτιές είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από αυτούς τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».

Το σχόλιο αυτό, όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, έφερε άπειρες αντιδράσεις στα social media και μία από αυτές ήταν της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία το ποθετήθηκε σχετχικά μέσα από ένα story της.

«Αυτό ειπώθηκε όντως από δημοσιογράφο (της ΕΡΤ); Έχω σοκαριστεί. Κατανοώ την ένταση και την επιβεβλημένη ταχύτητα στην περιγραφή και την εκφορά λόγου. Πόσο μάλλον σε αυτή την ατέρμονη τραγωδία με τις πυρκαγιές που ζούμε ΚΑΘΕ καλοκαίρι. Η επιλογή όμως των λέξεων είναι εκκωφαντική. Κατάλαβε τι είπε; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δημοσιογράφος και δε με αφορά κιόλας. Πείτε μου ότι τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. Μια στοιχειώδη συγγνώμη σε ανθρώπινο επίπεδο γι’ αυτές τις ψυχές. Τις ψυχές που δε γνωρίζουν εθνικότητα. Δε θέλω να περιγράψω πως νιώθω. Μπορεί να μην αναρτώ από τις φωτιές ή όσα συνταρακτικά συμβαίνουν γύρω μας, ασχέτως τι σκέφτομαι, τι νιώθω και τι εύχομαι. Τουλάχιστον δε “ματώνω” ψυχές με τις λεπίδες του λόγου.», γράφει η Ιωάννα Μαλέσκου ζητώντας από κάποιον να τη διοθρώσουν αν κάνει λάθος!

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2023 - 16:26