Η Αμαλία Κωστοπούλου φορά το φόρεμα των ονείρων της και αποκαλύπτει ποιος το σχεδίασε

24.08.2023
Η Αμαλία Κωστοπούλου φορά το φόρεμα των ονείρων της και αποκαλύπτει ποιος το σχεδίασε
Μια πολύ ιδιαίτερη ανα΄ρτηση έκανε πριν από λίγο η Αμαλία Κωστοπούλου μέσω stories.

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνοντας τη διακοπές της και, προφανώς βρήκε χρόνο να παραγγείλει ένα φόρεμα από την αγαπημένη της σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη.

Με μία πολύ όμορφη (αν και όχι πολύ ενδεικτική του φορέματος) φωτογραφία η Αμαλία παρουσιάζει το φόρεμα των ονείρων της, όπως γράφει, χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες εκτός της υπογραφής της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Η 26χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού κάθεται στο πάτωμα του ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, μπροστά από τον τεράστιο καθρέφτη και έχει απλώσει το φόρεμα γύρω της σε μια πολύ ρομαντική πόζα. Διακρίνουμε το ολοκέντητο σχέδιο σε έντονα φλούο χρώματα, το στράπλες μπούστο και τα ντραπέ μανίκια, θα θέλαμε όμως να το δούμε και σε μια πιο ενδεικτική φωτογραφία. Ίσως σε επόμενο ποστάρισμα.

Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου και η διαγραφή

amalia_1.jpg

Τις προηγούμενες μέρες, η Αμαλία βρισκόταν με την παρέα της στο Πόρτο Χέλι, από όπου και μία πολύ καλοκαιρινή πόζα με τη φίλη της, Charly Sturn, η οποία και τη μοιράστηκε στον λογαριασμό της.

amaliakostopoulou.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2023 - 13:03