Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου και η διαγραφή

11.05.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου και η διαγραφή
26 ετών γίνεται σήμερα η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και οι ευχές ήρθαν και διαδικτυακά. Μερικές, όμως, στην πορεία χάθηκαν!

Από μία ανάρτηση αφιέρωσαν στην κόρη τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος για τα γενέθλιά της, σήμερα, αλλά εντέλει έμεινε μόνο η μία. Αρχικά η μαμά Τζένη μοιράστηκε μια γλυκύτη φωτογραφία της πρωτότοκής της την οποία συνόδευσε με τη γλυκύτατη ευχή "Χρόνια πολλά φωτεινό μου μωρό!"

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, η οποία όμως δεν υπάρχει πια, ούτε στο Facebook, ούτε στο Instagram.

20_4.jpg

amalia.jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού διέγραψε την ανάρτηση στο μεταξύ. Ίσως κατά λάθος; Ίσως σκόπιμα; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Για την ιστορία, όμως παραθέτουμε κάτι παράξενο που εντοπίσαμε μόλις είδαμε αρχικά το ευχετήριο post.

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε αποδεικνύει πόσο μοιάζουν με την κόρη της

Σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση, ο Πέτρος Κωστόπουλος αντέδρασε στην ανάρτηση της πρώην συζύγου του, μοιράζοντας καρδουλες για τα γενέθλια της κόρης τους!

kostopoulos.jpg

Λίγο αργότερα ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος έχει ακόμη δύο παιδιά με την Τζένη Μπαλατσινού, την 24χρονη Αμαλία και τον 16χρονο Μάξιμο, ευχήθηκε στην Αμαλία του με ένα post και μια ιστορία. "Χρονια σου πολλα μωρο μου!✨❤️", γράφει ο περήφανος μπαμπάς στο post και Forever In Love διαβάζουμε στο story.

{https://www.instagram.com/p/CsGVSUkopdK/}

1_12.jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο από το 1996 μέχρι το 2014. Το 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο έχουν μαζί τον 2,5 ετών Αντώνη Παναγιώτη. Στη φωτογραφία κάτω η 52χρονη επιχειρηματίας και με τα τρία παιδιά της.

jenny-balatsinou.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.05.2023 - 15:46