Τζένη Μπαλατσινού: Πάσχα με τους τρεις άντρες της ζωής της - Πώς μεγάλωσε ο Μάξιμος

16.04.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Πάσχα με τους τρεις άντρες της ζωής της - Πώς μεγάλωσε ο Μάξιμος
(photo: @jennybalatsinou)
Στην αγαπημένη της Πάτμο πέρασε τις Άγιες μέρες του Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού και είχε την ωραιότερη παρέα.

Λατρεύει την Πάτμο η Τζένη Μπαλατσινού και δε χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο σπίτι της, στο ησυχαστήριό της, στην εστία της! Φέτος κοντά της είχε εκτός απο΄ τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τον γιο τους, Αντώνη Παναγιώτη, και τον μεγαλύτερο γιο της, Μάξιμο Κωστόπουλο, φωτογραφίες των οποίων μοιράστηκε στα social media.

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά της και οι ευχές του Βασίλη Κικίλια και του Πέτρου Κωστόπουλου

Σε αυτές, βλέπουμε τον 16χρονο Μάξιμο, ο οποίος είναι τρίτο παιδί της παρουσιάστριας/επιχειρηματία απο΄ τον γάμο της με τον Πε΄τρο Κωστόπουλο και μοιάζει πα΄ρα πολύ στη μαμά του, όσο μεγαλώνει! Οι δύο μεγάλες αδελφές του Μάξιμου, Αλεξα΄νδρα και Αμαλία, προφανώς είχαν άλλα σχέδια για το Πάσχα φέτος.

maximos.jpg

Ο μικρός Μάξιμος, με τις ξανθιές του μπούκλες ήταν φυσικά εκεί και είχε την "τιμητική" του γιατί η μαμά Τζένη μοιράστηκε αρκετές στιγμές του στο νησί, όπως για παράδειγμα, αυτή η εξόρμησή τους.

kikilias.jpg

"Οι μυρωδιές, οι αγκαλιές, τα γαργαριστά γέλια των παιδιών μας, και αυτός ο όμορφος τόπος που ζούμε είναι η ευλογία της ζωής. Να ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ευτυχία και μετά καλή επιτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! 🙏🏻", γράφει στη λεζάντα της πιο πρόσφατης ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράζεται εικόνες με τους τρεις άντρες της ζωής της με χαρά.

{https://www.instagram.com/p/CrGrFIaITzw/}

Λίγες μέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Πέμπτη, η πολύτεκνη μαμά είχε μοιραστεί μια ακόμη στιγμή με τον γιο της στην κουζίνα της, μόλις είχαν βάψει τα αβγά (κόκκινα και πολύχρωμα). Stylish και στο μαγείρεμα η Τζένη Μπαλατσινού. Και του χρόνου.

{https://www.instagram.com/p/Cq-VIZAozus/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.04.2023 - 23:13