Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά της και οι ευχές του Βασίλη Κικίλια και του Πέτρου Κωστόπουλου

01.01.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά της και οι ευχές του Βασίλη Κικίλια και του Πέτρου Κωστόπουλου
Πανευτυχής η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται τις ευχές της για το Νέο Έτος έχοντας την αγκαλιά της γεμάτη και με τα τέσσερα παιδιά της.

"Στην αγάπη ελαφραίνουν όλα…🙏🏻Καλή Χρονιά σε όλους & σε όλες Να αγαπάτε και να αγαπιέστε ❤️", γράφει στη λεζάντα της εορταστικής ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού και μοιράζεται δύο γλυκύτατες φωτογραφίες από την Παύλιανη, όπου πέρασαν οικογενειακώς τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στην πρώτη, βλέπουμε την ελληνίδα επιχειρηματία να ποζάρει γεμάτη ευτυχία έχοντας στην αγκαλιάαααααα της τον βενιαμίν της, Παναγιώτη-Αντώνη Κικίλια και την Αμαλία Κωστοπούλου και κοντά της τα άλλα δύο παιδιά της από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Αλεξάνδρα και Μάξιμο. Στη δεύτερη, ο Βασίλης Κικίλιας και ο γιος τους ατενίζοντας τα βουνά!

Τις ευχές (αλλά και τα ευχαριστώ για τα "Χρόνια Πολλά" που δέχτηκε για την ονομαστική του εορτή) μοιράστηκε και ο Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον γιο του και την Τζένη Μπαλατσινού.

Μία ανάλογη εορταστική, οικογενειακή φωτογραφία για την Πρωτοχρονιά μοιράστηκε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αγκαλιά με τα τρία παιδιά του.