Πέθανε η Κατερίνα Χέλμη - Το συγκινητικό "αντίο" της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

16.04.2023
Πέθανε η Κατερίνα Χέλμη - Το συγκινητικό "αντίο" της Ευδοκίας Ρουμελιώτη
Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Χέλμη στα 83 της χρόνια. Η ηθοποιός είχε συνδέσει άρρηκτα το ονομά της με τη θρυλική ταινία του 1963, "Κόκκινα Φανάρια".

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου γεμίζοντας θλίψη τους απανταχού θαυμαστές της μεγάλης κυρίας του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, η οποία μόλις είχε ολοκληρώσει την τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή

Πληθωρική τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, η Κατερίνα Χέλμη έχει μείνει (κυρίως) στη μνήμη των περισσοτερών για τον ρόλο της στην ταινία Κόκκινα Φανάρια και την ατάκα της "Μη φύγεις Ντόρη, θα φαρμακωθώ" αλλά και για αυτόν στην ταινία "Η αγάπη μας" "απέναντι" στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

{https://www.youtube.com/watch?v=2yTWkGgOtrA}

Μεταξύ των μηνυμάτων που είδαμε να κατακλύζουν τα social media ξεχωρίζουμε αυτό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη καθώς οι δύο γυναίκες είχαν μία πολύ ξεχωριστή σχέση τα τελευταία χρόνια έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή οικογένεια.

"Έφυγε σαν αγγελος …Η Κατερινα μου… η φίλη μου…", γράφει η Ευδοκία Ρουμελιώτη συνεχίζοντας με μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα. "Η γυναικα που όταν έχασα την δικη μου μάνα με έχωσε βαθιά μέσα την αγκαλιά της …Η γυναικα που δεν ήξερες ποσο χρόνων είναι γιατι η ηλικία της ήταν μόνο ένας αριθμός .Η γυναικα που μου έμαθε τόσα πολλά και για την δουλεια αλλά πάνω από ολα για την ζωή ….Το ευχαριστώ είναι τόσο φτωχό μπροστά σε ολα αυτά που νιώθω και αισθάνομαι και χρωστάω σε αυτή την γυναικα .Πετά ψηλά Κατερινα μου όπως μόνο εσυ ξερεις .Θα είσαι μεσα μου για πάντα".

{https://www.instagram.com/p/CrF4rXRIoC1/?img_index=1}

Οι δύο γυναίκες, μάλιστα, συνεργάστηκαν πρόσφατα στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Ζωή" και πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη, ενώ έδωσαν αμφότερες το "παρών" στη πολύ πρόσφατη πρώτη πρόβολή του πρώτου επεισοδίου, από όπου και η φωτογραφία.

2698_filipogloy_antoylinaki_xelmi_roymelioti_kavogiani_pasxalidoy_3032023-1.jpg