Nia Vardalos, Rita Wilson, Tom Hanks: Το ελληνικό Πάσχα του Χόλιγουντ

16.04.2023
Nia Vardalos, Rita Wilson, Tom Hanks: Το ελληνικό Πάσχα του Χόλιγουντ
Την Ανάσταση γιόρτασαν και οι διάσημοι ορθόδοξοι του Χόλιγουντ οι οποίοι μοιράστηκαν και τις ανάλογες φωτογραφίες.

Περήφανοι για την ελληνική καταγωγή τους η Nia Vardalos, η Rita Wilson και ο εξ αγχιστείας Έλληνας Tom Hanks διατηρούν με κάθε τρόπο τις παραδόσεις του τόπου και μοιράζονται τη χαρά τους.

Στην ορθόδοξη εκκλησία του Λος Άντζελες βρέθηκαν όλοι μαζί για την Ανάσταση και οι φωτογραφίες (και τα βίντεο) μιλούν από μόνα τους.

Χριστός Ανέστη λέει η Rita Wilson και ποζάρει με το Άγιο Φως και τον σύζυγό της, Tom Hanks ενώ στο εορταστικό ποστ της μοιράζεται κι άλλες εικόνες από την εκκλησία.

rita-wilson-tom-hanks.jpg

{https://www.instagram.com/p/CrFznWcO3la/}

Λίγο νωρίτερα, στην εκκλησία οι δυο τους έλαβαν το Άγιο Φως μαζί με τη Nia Vardalos και την ευρύτερη ελληνική παρέα τους από όπου και η ηθοποιός μοιράστηκε τις ευχές τους με ένα βίντεο.

{https://www.instagram.com/p/CrFyS-Es5oS/}

Χριστός Ανέστη, λοιπόν, και στην Αμερική όπου γιόρτασαν το Πάσχα και ο Παύλος με τη Marie Chantal και την οικογένειά τους. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τα αγόρια του κρα΄τησαν τον Επιτάφιο κατά την περιφορά και γιόρτασαν όλες τις μέρες κατά τις παραδόσεις στην ορθόξοδη εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου που βρίσκεται στα Hamptons όπου περνούν τις μέρες αυτές όλοι μαζί.

1_10.jpg

2_7.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 16.04.2023 - 13:23