10 celebrities του Χόλιγουντ που ίσως δεν ήξερες ότι ήταν ζευγάρια

10 celebrities του Χόλιγουντ που ίσως δεν ήξερες ότι ήταν ζευγάρια
(Photo by Lawrence Lucier/Getty Images)
Μερικές φορές, μπορούμε να ξεχνάμε ότι οι celebrities είναι ακριβώς όπως όλοι εμείς. Είχαν τις αγάπες τους και τα χτυποκάρδια τους, σχέσεις που μπορεί να ήταν φευγαλέες, ή ειδύλλια που θα μπορούσαν να έχουν θέση στην ταινία της ζωής τους. Η διαφορά είναι ότι η προσωπική τους ζωή εκτίθεται συνήθως στα media και καταλήγουμε όλες να γνωρίζουμε ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες των love stories τους.

Παρακάτω μπορείς να θυμηθείς μερικές από τις ιστορίες αγάπης που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ πριν από πολλά χρόνια. Εκτός και αν για εσένα αυτές οι ιστορίες είναι καινούργιες και δεν είχαν πέσει ποτέ στην αντίληψη σου. Ρίξε μια ματιά!

Tom Cruise και Sofia Vergara

sofia-vergara-tom-cruise.jpg

(Photo by Bauer-Griffin/GC Images)

Το 2005, ο Tom Cruise και η Sofia Vergara έβγαιναν για λίγο. Όμως, όπως αποκαλύφθηκε στην επίσημη βιογραφία του ηθοποιού, αυτή δεν ήταν μια απλή σχέση για τον Τοm, γιατί έκανε τα πάντα για να την γνωρίσει και στη συνέχεια ήθελε να την παντρευτεί. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του Cruise για τη Σαηεντολογία ήταν κάτι που δεν ενέκρινε η Sofia , οπότε αυτό τους απομάκρυνε προτού τελικά χωρίσουν οριστικά.

Όσκαρ: 9 διάσημα ζευγάρια που έχουν κερδίσει και οι δυο από ένα βραβείο

Johnny Depp και Kate Moss

johnny-depp-kate-moss.jpg

(Photo by Barry King/WireImage)

Άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνη ήταν 20 και εκείνος 31. Ο Depp ήταν ήδη ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός και η Moss ένα νέο επιτυχημένο μοντέλο που έπεφταν όλοι στα πόδια της. Είχαν μια σχέση που χαρακτηρίστηκε από σκάνδαλα, ζαβολιές και κραιπάλες με αποτέλεσμα ένα σπασμένο δωμάτιο ξενοδοχείου με ζημιές αξίας χιλιάδων δολαρίων. Το 1997, μετά από σχεδόν 3 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν. Ωστόσο, το 1998, εμφανίστηκαν ξανά μαζί στο Φεστιβάλ των Καννών.

Bradley Cooper και Renée Zellweger

renne-zelweger-bradley-cooper.jpg

(Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2009 ενώ δούλευαν μαζί στην ταινία Case 39, όπως έχει αποκαλύψει ο Cooper και διήρκεσε μέχρι το 2011. Πολύ λίγα είναι γνωστά για τους λόγους πίσω από το χωρισμό τους, καθώς ήταν πάντα πολύ διακριτικοί και δεν εμφανίζονταν μαζί πολλές φορές ή τουλάχιστον εμείς δεν τους βλέπαμε στα περιοδικά. [Η φωτογραφιά επάνω είναι από reunion στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2020)

4 διάσημα ζευγάρια που έκαναν μαζί παιδιά μετά τον χωρισμό τους!

Brad Pitt και Gwyneth Paltrow

brad-pitt-gwyneth-paltrow.jpg

(Photo by Lawrence Schwartzwald/Sygma via Getty Images)

Υποδύθηκαν το ζευγάρι στο Seven το 1994 και ξεκίνησαν μια σχέση που κράτησε μέχρι το 1997. Εκείνη ήταν 24 χρονών τη συγκεκριμένη στιγμή, οπότε υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 9 ετών. Ήταν κοντά στο να κάνουν το παρακάτω βήμα, αλλά η Paltrow πανικοβλήθηκε επειδή αυτή ήταν η πρώτη σχέση της με κάποιον celebrity.

Salma Hayek και Edward Norton
norton-hayek.jpg

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1990, η Salma Hayek και ο Edward Norton απολάμβαναν την καριέρα τους ως ηθοποιοί. Ταυτόχρονα, διατηρούσαν μια ρομαντική σχέση που λίγοι άνθρωποι θυμούνται σήμερα. Η ρομαντική ιστορία τους ξεκίνησε το 1999 και δεν τελείωσε μέχρι το 2003. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφεραν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή πολύ αποτελεσματικά. Έκαναν πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν τους θυμούνται πολλοί ως ζευγάρι. Δεν βρέθηκαν συχνά μπροστά από τις κάμερες, εκτός, φυσικά, όταν αφορούσε στο γύρισμα ταινιών, όπως όταν συνεργάστηκαν στην ταινία Frida.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.04.2023 - 10:38