Πάσχα 2023: Πού περνούν τις Άγιες Μέρες (και τις διακοπές τους) οι έλληνες celebrities

15.04.2023
Πάσχα 2023: Πού περνούν τις Άγιες Μέρες (και τις διακοπές τους) οι έλληνες celebrities
Μεγάλο Σάββατο σήμερα και τα social media έχουν γεμίσει με εκδρομικές εικόνες από όλη την Ελλάδα. Ιδού μια μικρή γεύση του πώς (και πού) περνούν τις Άγιες Μέρες μερικοί από τους αγαπημε΄νους εγχώριους celebrities και Καλή Ανάσταση

Η Κέρκυρα πάντως είχε την τιμητική της. Ξεκινάμε από τους... ντόπιους Άντζελα Γκερέκου και Σάκη Ρουβά και καταλήγουμε στους "πολιτογραφηθέντες" λόγω Maestro Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Κλέλια Ανδριωλα΄του, μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπου΄λου περνούν και φέτος, όπως κα΄θε χρόνο τις γιορτές του Πάσχα στην Κέρκυρα από όπου, φυσικά, μοιράστηκαν και εικόνες από τις ξεχωριστές εορταστικές εκδηλώσεις.

{https://www.instagram.com/p/CrDBMntoWnl/}

angela-gkerekou.jpg

{https://www.instagram.com/p/CrD3rU_Iqt0/}

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε επίσης στην πατρίδα και μοιράστηκε μια φωτογραφία απο΄ το ξενοδοχείο όπου χαλαρώνει.

{https://www.instagram.com/p/Cq-3ABqxLJ1/}

Στο ίδιο σημείο, στο κέντρο της παλιάς πόλης της Κέρκυρας βρίσκεται και ο Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μοιράστηκε εικόνες από τον τρόπο με τον οποίο ξύπνησε σήμερα το πρωί, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

{https://www.instagram.com/p/CrDQ81rMsqO/}

Λίγο αργότερα, βέβαια, δέχτηκε την επισκεψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ο οποίος "πετάχτηκε" από τους Παξούς όπου βρίσκεται καθώς τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι δυο πόζαραν για μια πολύ χαρούμενη φωτογραφία ενώ, όπως είδαμε στα stories εκείνου, εικόνες από την περιφορά του Επιταφείου θα συμπεριληφθούν στα επεισόδια που έρχονται.

{https://www.instagram.com/p/CrDrj3zN46R/}

Η Τόνια Σωτηροπου΄λου και ο Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψαν στην Ύδρα, στο νησί όπου παντρεύτηκαν και από εκεί έστειλαν τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

{https://www.instagram.com/p/CrBHB0Ro9Tp/}

Στο Πήλιο και συγκεκριμένα στις Μηλιές θα έχουμε, όπως κάθε χρόνο, μια τεράστια καλλιτεχνική παρέα. Με τη Μαρία Καβογιάννη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ως οικοδεσπότες, ο κόσμος που συγκεντρώνεται κάθε χρόνο στο όμορφο χωριό είναι ολοένα και περισσότερος.

Στις Μηλιές βρίσκονται ήδη, μεταξύ άλλων και η Ευγενία Σαμαρά, στο πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της και μαζί της οι κολλητοί της φίλοι, Σάντυ Χατζηιωάννου και Μιχαήλ Ταμπακάκης, καθώς και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον Θανάση Τότσικα. Και σίγουρα θα έρθουν κι άλλοι!

{https://www.instagram.com/p/CrBgbAGovMe/}

12.jpg

13_1.jpg

{https://www.instagram.com/p/CrDcNfZoYLL/}

Στη Χαλκιδική η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με τον αδελφό της ενώ ενημερώνει ότι οι γιοι της το ε΄καναν το πρώτο μπάνιο της χρονιάς.

{https://www.instagram.com/p/CrD8K5yIvf6/}

Στη Σαντορίνη η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράζεται διαρκώς φωτογραφίες της ίδιας και των παιδιών της.

{https://www.instagram.com/p/CrBA8FyNOsd/}

{https://www.instagram.com/p/CrD6UIKtylo/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2023 - 19:16