Πάσχα στις Μηλιές: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη καλλιτέχνική παρέα στο σπίτι τους για το Πάσχα

25.04.2022
Πάσχα στις Μηλιές: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη καλλιτέχνική παρέα στο σπίτι τους για το Πάσχα
Δεν ήταν μόνο ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή -που δεν κρατιούνται, πια, και δημοσιεύουν τη μία αγαπησιάρικη φωτογραφία μετά την άλλη- αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της και την παρέα τους, η Μαρία Καβογιάννη, η Τάνια Τσανακλίδου... Ήταν όλοι εκεί, στις Μηλιές Πηλίου -με μια γεύση από Κρήτη!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, λατρεύουν το Πήλιο και συγκεκριμένα το σπίτι που έχουν στις Μηλιές. Εκει είχαν περάσει και την περίοδο της καραντίνας και είχαν μοιραστεί ουκ ολίγες από τις όμορφες στιγμές τους από τη ζωή στο βουνό των Κενταύρων.

Πρώτη φορά μετά τα δύο χρόνια περιορισμών που ζήσαμε όλοι, άνοιξαν το σπίτι τους και το γέμισαν με φίλους αγαπημένους, οι οποίοι με τη σειρά τους τους τίμησαν με αγάπη και χαρά. Και, όντως, δεν ήταν λίγοι.

Οι αναρτήσεις της παρέας γέμισαν τα social media με άνεμο πηλιορείτικο και παρεΐστικο, ενώ και μια γεύση από κρητικά εδέσματα έφτασε στα ρουθούνια μας δια χειρός Βασίλη Μπισμπίκη! Αυτό το τελευταίο, το εξήγησε η οικοδέσποινα μέσα από τη δική της ανάρτηση και την απίθανη ομαδική φωτογραφία που μοιράστηκε.

Υπάρχουν φορές που νιώθεις οτι η φυσική και αβίαστη ροή της ζωής διακόπτεται βιαίως, συνήθως μετά απο ισχυρές απώλειες ή κατα την διάρκεια κάποιας αρρώστιας ή όταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός σε αναγκάσει να αναβάλεις την έμφυτη τάση να αλληλοεπιδράς με τους ανθρώπους με φιλιά και αγκαλιές!

Τι και αν δύο χρόνια τώρα, δεν λάβαμε μέρισμα και το "πορτοφολάκι της χαράς μας" έμεινε αδειανό. Όταν ήρθε η ώρα της εξόφλησης μας αποδώθηκαν πίσω διπλά και τριδιπλά, γιατί τίποτα δεν ειναι πιο κερδοφόρα επένδυση απο την ίδια την Ζωή.
Γιατί πάντα στο τέλος, θα είναι Εκείνη, που θα βρίσκει δίοδο και με λύσσα και ορμή θα ξεχύνεται ολούθε!!
Μια τέτοια όρμή ξεχύθηκε απο μέσα μας αυτό το Πάσχα, ξεχρεώνοντάς μας για όλα τα περασμένα και γέμισε και πάλι το Σπιτι μας φίλους και οι καρδιές μας Αγάπη και Ευγνωμοσύνη μεγάλη, που μπορούσαμε ξανά να αγκαλιαζόμαστε να φιλιόμαστε και να χορεύουμε σαν μικρά παιδιά!

Σπουδαίο πράγμα οι φίλοι και ακόμα σπουδαιότερο να μπορείς να τους νιώθεις κ να αφουγράζεσαι τον κρυφό τους πόθο!

Ενα τεράστιο Ευχαριστώ στου φίλους κ τους φίλους των φίλων, που ήρθατε και γεμίσατε το Σπίτι μας ξανά και την Καρδιά μας. Για το μοίρασμα, για το δόσιμο και την ομορφιά, που έφερνε ο καθένας σας ξεχωριστά!

Πέρα απο όλα τα καλούδια που φέρατε στο τραπέζι μας, θέλω να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη @bisbikis.vasilis γιατί κάτω απο το λιοπύρι και την απομόνωση που χαρακτηρίζει τον ψήστη, έφερε την Κρήτη που τόσο αγαπά στο Πήλιο και μας έφτιαξε Λαχταριστό Αντικριστό που γλείφαμε κ τα δακτυλα μας!

Ενα τέτοιο λοιπόν Πάσχα ήταν αυτό ζήσαμε, ορμητικό και αγαπησιάρικο!

Χρονια πολλά σε όλους με Ανάταση ψυχής και με αβίαστη ροη ΖΩΗΣ!!! ❤️ #life #happiness #milies #pelion

Πιο πριν, βέβαια είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή και της Μαρίας Μπακοδήμου. Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο της Νικήτα και τη σύντροφό του, τους οικοδεσπότες και φίλους!

Η Δέσποινα Βανδή, πάλι, δεν σταμάτησε να αναρτά τις... χαρές της! Πανευτυχής, χαμογελαστή και ερωτευμένη, η τραγουδίστρια πόζαρε αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη και γέμισε το instagram της με χαμόγελα!

Η πρώτη από τις αναρτήσεις της ήταν αφιερωμένη στην έρωτά της (#mylove ξεχωρισε στα hashtags)

Και η δεύτερη ανάρτηση ήρθε με την ίδια χαρά και αγάπη αλλά με περισσότερες λήψεις!