Η Νατάσα Παζαΐτη έχει γενέθλια: Η νέα φωτογραφία και το μύνημα για τις ρυτίδες

15.04.2023
Η Νατάσα Παζαΐτη έχει γενέθλια: Η νέα φωτογραφία και το μύνημα για τις ρυτίδες
57 χρόνια ζωής συμπλήρωσε στις 14 Απριλίου 2023 η Νατάσα Παζαΐτη και μοιράστηκε μια πολύ ανοιξιάτικη φωτογραφία και ένα αφυπνιστικό μήνυμα.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή κα΄νει κάθε χρόνο μία ανάρτηση για τα γενέθλιά της. Φέτος, η φωτογραφία που μοιράστηκε τη βρήκε ξαπλωμένη στα λιβάδια με τη χαρά της... εξοχής αποτυπωμένη στο πρόσωπό της αλλά και στα λόγια της.

"Σήμερα κλείνω 57 χρόνια ζωής. Κάθε χρόνο πιο βαθιές ρυτίδες. Κάθε χρόνο περισσότερη αγάπη", διαβάζουμε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της και μας έβαλε σε σκέψεις.

{https://www.instagram.com/p/CrB4xz0rMcJ/}

Η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και η επιτυχία φάνηκε στο χειροκρότημα

Οι ρυτίδες στο πρόσωπο του καθενός, πέρα από τον "τρόμο" για τον χρόνο που περνά, λογίζονται και ως αποτύπωμα της ζωής που ζει ο καθένας και η ευγνωμοσύνη για το "είμαστ' ακόμη ζωντανοί" όπως και για την κάθε μέρα που ζούμε καλό είναι να αντιμετωπίζεται με χαμόγελο, ώστε και η επόμενη να έρθει με το ίδιο χαμόγελο.

Κάτι τέτοιο εισπράξαμε από το μήνυμα της εορτάζουσας Νατάσας Παζαΐτη και το μοιραζόμαστε με αφορμή την Ανάταση του Κυρίου που περιμένουμε σήμερα.

Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Καμάρι και στυλ στην αποφοίτηση των παιδιών τους

Η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν το 1998 και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, γεννήθηκαν πέντε χρόνια αργότερα, το 2003. Η οικογενειακή φωτογραφία κάτω είναι από την Πρωτοχρονιά του 2023.

{https://www.instagram.com/p/Cm2AsXyrkzU/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2023 - 10:01