Η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και η επιτυχία φάνηκε στο χειροκρότημα

14.11.2022
Η Νατάσα Παζαΐτη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και η επιτυχία φάνηκε στο χειροκρότημα
Ένας διαφορετικό ρόλος (όνομα και πράγμα) για τη Νατάσα Παζαΐτη που, όχι, δεν σκέφτεται να αλλάξει καριέρα, όμως συμμετείχε σε θεατρική παράσταση για καλό σκοπό και, όπως φάνηκε, το απόλαυσε ιδιαιτέρως.

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η χειρουργός μαστού και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή συμμετείχε στις παραστάσεις του έργου "Η θεία από την Αμερική" που ανέβηκε από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, με πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού και η Νατάσα Παζαΐτη είχε τον ρόλο της ανιψιάς Ελένης.

«Μία ομάδα από φίλους, ερασιτέχνες, μια παρέα επαγγελματιών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, που αγαπάμε την τέχνη, την χαρά της δημιουργίας και ειδικά το θέατρο» ξεκίνησαν αυτή την ιστορία, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στο πλευρό της κυρίας Παζαΐτή τόσο ο γιος της, Αλέξανδρος, με τον οποίο ποζάρουν χαμογελαστοί στα παρασκήνια όσο και ο σύζυγός της, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος απόλαυσε και αυτή την πτυχή του ταλέντου της, μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γιώργο Προκοπίου

Η κόρης της οικογένειας, Αλίκη, ίσως δεν ήταν εκεί, όμως μοιράστηκε γεμάτη καμάρι βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα της υποκλίνονταν στο κοινό της.