Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Καμάρι και στυλ στην αποφοίτηση των παιδιών τους

09.07.2021
Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Καμάρι και στυλ στην αποφοίτηση των παιδιών τους
Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος Καραμανλής τελείωσαν το σχολείο και οι γονείς τους, φυσικά, ήταν εκεί να καμαρώσουν για τη στιγμή.

Είναι η εποχή που ολοκληρώνονται κύκλοι σε όλους τους τομείς. Τηλεοπτικοί, προσωπικοί, επαγγελματικοί. Ένας τέτοιος σήμανε και για την οικογένεια Καραμανλή καθώς τα δίδμα παιδιά του τέως πρωθυπουργού και της συζύγου του, Νατάσας Παζαΐτη αποφοίτησαν από το Λύκειο ανοίγοντας τα φτερά τους για το επόμενο, μεγάλο κεφάλαιο της ζωής τους.

Απόφοιτοι της Ελληνογερμανικής Ερασμείου Σχολής και οι δύο παραβρέθηκαν χθες το βράδυ στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς. Μαζί τους, φυσικά, οι γονείς τους, οι οποίοι πόζαραν στο πλάι τους για μια αναμνηστική φωτογραφία. Λίγο αργότερα η μητέρα τους, Νατάσα Παζαΐτη, μοιράστηκε τη φωτογραφία μέσω social media και, φυσικά, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μητέρα και κόρη επέλεξαν μακρυές τουαλέτες για την περίσταση, ενώ οι άντρες της οικογένειας φόρεσαν διαφορετικά το κοστούμι -με γραβάτα ο μπαμπάς, χωρίς γραβάτα ο υιός!

Τον περασμένο μήνα, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος Καραμανλής έγιναν 18 ετών και η μητέρα τους είχε μοιραστεί μερικές φωτογραφίες τους που δεν είχαμε ξαναδεί.

Η Νατάσσα Παζαΐτη είχε κάνει και πέρσι, για τα 17α γενέθλια των παιδιών της μια ανάλογη ανάρτηση όπου είχε μοιραστεί φωτογραφίες τους που δεν είχαμε δει μέχρι τότε. Πάτησε τον σύνδεσμο να τις θυμηθείς.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η θεσσαλονικιά γιατρός παντρεύτηκε τον Κώστα Καραμανλή το 1998 και τα παιδιά τους γεννήθηκαν πέντε χρόνια αργότερα, το 2003.