Έχεις δει τη Νατάσα Παζαΐτη στην παρέλαση και εξώφυλλο σε περιοδικό με παραδοσιακή στολή; [Photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:21
28/10/2020

Έχεις δει τη Νατάσα Παζαΐτη στην παρέλαση και εξώφυλλο σε περιοδικό με παραδοσιακή στολή; [Photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μοιράστηκε η ίδια τη φωτογραφία με αφορμή την εθνική επέτιο της 28ης Οκτωβρίου, πέρσι.

Είναι γνωστή η αγάπη της Νατάσας Παζαΐτη για την ελληνική παράδοση, όπως και το ότι υπήρξε μέλος του Λυκείου των Ελληνίδων στη Θεσσαλονίκη για πολλά χρόνια.

Σε εκείνη την περίοδο, γύρισε, λοιπόν, για λίγο η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή -και συγκεκριμένα στην 28η Οκτωβρίου 1989, και μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία της από παρέλαση στην οποία συμμετείχε με το Λύκειο των Ελληνίδων φορώντας παραδοσιακή στολή της Μακεδονίας.

Διάβασε και αυτό: Η Νατάσα Παζαΐτη είχε γενέθλια: Πόσα κεράκια έσβησε και το μήνυμά της [photo]

Η φωτογραφία αυτή έγινε λίγους μήνες αργότερα εξώφυλλο στο περιοδικό "Μακεδονική Ζωή" -όπως βλέπουμε στην ανάρτηση- και η κυρία Παζαΐτη τη μοιράστηκε πέρσι τέτοια μέρα μαζί με την εξής λεζάντα:

 

28η Οκτωβρίου 1989
Πριν από 30 χρόνια παρέλαση με το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης στην αγαπημένη μου παντοτινή πατρίδα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !
Φωτογραφία που δημοσιεύτηκε 6 μήνες αργότερα στο περιοδικό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΖΩΗ».
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

 

Ιδού η φωτογραφία και για την ιστορία να σημειώσουμε πως η στολή την οποία φορά η Νατάσα Παζαΐτη είναι γνωστή ως "Ρουμλούκι", από την περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας από όπου προέρχεται, μια περιοχή που παλιότερα ήταν γνωστή και ως "Γιδά". Η συγκεριμένη στολή είναι η καλοκαιρινή εκδοχή της. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ