Johnny Depp: Η πρώην σύζυγός του, Lori Allison, έσπασε τη σιωπή της για την Amber Heard: «Είναι φρικτή»

Johnny Depp: Η πρώην σύζυγός του, Lori Allison, έσπασε τη σιωπή της για την Amber Heard: «Είναι φρικτή»
(Photo by Juan Naharro Gimenez/WireImage)
Ένα κομμάτι της πολυτάραχης προσωπικής ζωής του Johnny Depp ανήκει στην Lori Allison με την οποία έκανε τον πρώτο του γάμο το 1983 και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Τώρα η Allison αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της με την Amber Heard.

Μιλώντας στο Popcorned Planet, η Lori, που εργάζεται ως make-up artist, μοιράστηκε ότι βλέποντας τον πρώην σύζυγο της στο δικαστήριο «ράγισε την καρδιά της» και φοβήθηκε ότι θα έχανε. Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε για τα συναισθήματα της για την Heard «Αυτό που του έκανε ήταν απολύτως φρικτό και αν υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να της κάνω παράνομα, θα τα έκανα!».

Ενώ μοιραζόταν τις σκέψεις της για τη δικαστική διαμάχη του ζευγαριού, η Lori Allison δήλωσε για την Heard: «Την είχα συναντήσει στο παρελθόν, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του και φαινόταν πολύ ωραία και ήταν πανέμορφη και πως να μην την αγαπάς;».

Η Amber Heard ήρθε σε συμβιβασμό με τον Johnny Depp μετά τη δικαστική τους διαμάχη

Η make-up artist συνέχισε: «Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός και άκουγα πράγματα για εκείνη, άλλαζα γνώμη. Eίναι φρικτή. Ο Johnny δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Δεν τον έβλεπα πολύ, οπότε δεν μπορώ να πω τι γινόταν πραγματικά. Αυτά που με επηρέασαν περισσότερο ήταν αυτά που είπε αυτή στο δικαστήριο – μάλλον χάλαστηκα αρκετές φορές γιατί ένιωθα πολύ άσχημα για εκείνον».

Μιλώντας για τον Johnny Depp, η Lori επεσήμανε: «Είναι πολύ κλειστός - γι' αυτό δεν δίνω συνεντεύξεις - και πιστεύω για αυτόν ότι το να βγει προς τα έξω τόσο πολύ από τα βάθη της καρδιάς του, ήταν αυτό που πραγματικά έπρεπε να κάνει. Πίστευα ότι όλο αυτό μπορεί τον σκότωνε, ίσως όχι, αλλά μου ράγισε την καρδιά που κάποιος μπορούσε να του το κάνει αυτό».

{https://www.instagram.com/p/CNs03DMnfbV/}

«Δεν είμαι άγγελος, έχω κάνει και εγώ πράγματα σε ανθρώπους, αλλά αυτό που του έκανε ήταν απολύτως φρικτό και αν υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να της κάνω παράνομα, θα τα έκανα! Θα το έκανα», πρόσθεσε η Lori.

Η Kate Moss αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε ένα διαμαντένιο κολιέ

Τελικά η δικαστική διαμάχη είχε αίσιο τέλος για τον Johnny Depp, αφού δικαιώθηκε στο δικαστήριο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2023 - 09:23