Robert Downey Jr: Έκλεισε τα 58 και το γιόρτασε με ένα βίντεο με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα

Robert Downey Jr: Έκλεισε τα 58 και το γιόρτασε με ένα βίντεο με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα
Ο Robert Downey Jr έκλεισε πριν από λίγες μέρες τα 58 του χρόνια και αισθάνεται πολύ συγκινημένος. Ο σταρ μοιράστηκε στο Instagram ένα γλυκό βίντεο με όλες τις σημαντικές στιγμές από την περασμένη χρονιά του. Αυτό όμως που μας τράβηξε πραγματικά την προσοχή είναι το πόσο δεμένος είναι ο ηθοποιός με την επί 17 χρόνια σύζυγό του και τα 3 παιδιά του που έκαναν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο βίντεο του μπαμπά τους.

Ο σταρ του Iron Man μοιράστηκε ένα βίντεο με τους περισσότερους από 55 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, με πολλά στιγμιότυπα της καριέρας του στην υποκριτική αλλά και την προσωπική του ζωή, από την τελευταία χρονιά. Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, «57 ήσασταν πολύ ευγενικά και με βαθιά ευγνωμοσύνη θα γυρίσω πίσω..».

Το βίντεο ανοίγει με τον Robert Downey Jr μπροστά μια τούρτα. Μοιράστηκε επίσης στιμιότυπα από τα αγόρια του, τα οποία σπάνια εμφανίζει, καθώς του τραγουδούσαν το «Happy Birthday».

{https://www.instagram.com/p/CqolXf0JEiq/}

Στη συνέχεια, το κλιπ εμφάνισε διαφορετικά στιγμιότυπα από την καριέρα του Robert Downey Jr, την περασμένη χρονιά.

Είδαμε μια σκηνή από την πολυαναμενόμενη ταινία, Oppenheimer, καθώς και ένα φόρο τιμής στο ντοκιμαντέρ, Sr., που είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο πατέρα του, έναν πολύ επιδραστικό σκηνοθέτη.

Robert Downey Jr.: Τα ναρκωτικά στα οποία τον μύησε ο πατέρας του, η απόλυτη παρακμή και η θριαμβευτική επιστροφή

Σε ένα άλλο σημείο, είδαμε τους 2 νεότερους γιους του Downey Jr να του ξυρίζουν το κεφάλι. Ο λόγος ήταν ότι ο ηθοποιός χρειάστηκε να κόψει τα μαλλιά του για τις ανάγκες ρόλου του σε ταινία.

d4.png

Ο σταρ φρόντισε επίσης να συμπεριλάβει στο κλιπ τον μεγαλύτερο γιο του, τον 29χρονο Indio, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο και χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους «αγαπημένους του μουσικούς».

d5.png

Κοντά στο τέλος, ο Downey Jr έκανε μια γλυκιά αναφορά στη σύζυγό του, Susan, με μια φωτογραφία όπου ακουμπάει το κεφάλι του στην αγκαλιά της ενώ εκείνη τον κοιτάζει με στοργή. Στη λεζάντα του στιγμιότυπου έγραψε «Και το γλυκό 17 του γάμου — υπέροχο!»

d6.jpg

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε το κλιπ με ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο όπου τον βλέπουμε να κάνει μια γκριμάτσα ενώ πηδά πάνω σε ένα φουσκωτό άλογο.

d7.jpg

Πρόσθεσε τα λόγια, «Αφού μου δόθηκαν όλες αυτές οι ευλογίες, μπορώ μόνο να ελπίζω ότι δεν θα χάσω ποτέ το παιδικό μου πνεύμα».