Γιώργος Λιανός: Στο αεροδρόμιο με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του

14.04.2023
Γιώργος Λιανός: Στο αεροδρόμιο με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του
Και με τα τέσσερα παιδιά του θα κάνει Πάσχα (και) φέτος ο Γιώργος Λιανός. Στον Άγιο Δομίνικο, φυσικά!

Οι υποχρεώσεις του Survivor All Star κρατούν τον Γιώργο Λιανό μακριά από την Ελλάδα επί μήνες και κοντά του έχει όλη την περίοδο τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους, Βαλέρια.

{https://www.instagram.com/p/CqqJaXcu7WX/}

Ο Γιώργος Λιανός καμαρώνει για τη μικρή του κόρη με φωτογραφίες από τη βάπτισή της

Πριν από λίγες μέρες και ενόψει των διακοπών του Πάσχα, ο δημοφιλής παρουσιαστής επέστρεψε για λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει μαζί του τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του για να περάσουν, όπως και πέρσι, όλοι μαζί τις μέρες αυτές.

Η Αριάννα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας, καρποί του έρωτά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό μαζί με τον μπαμπά που, σίγουρα ανυπομονεί να έχει μαζί και τα τέσσερα παιδιά τοy.

Αναμένοντας, ίσως, μια οικογενειακή πόζα από Άγιο Δομίνικο, ιδού η πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιανός από το αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο, στον δρόμο για... Survivor.

{https://www.instagram.com/p/CrAemvGNhdl/}

Όσο για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που τόσο έχει "χτυπηθεί" από "παρανομίες" και αποβολές φέτος; Επιστρέφει στις οθόνες τη Δευτέρα του Πάσχα. Ιδού και μια πρώτη γεύση

{https://www.youtube.com/watch?v=r9WgY_IntHg}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.04.2023 - 11:10