Brooke Shields: "Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη μαζί μου και δεν είχε σχέση με κανέναν"

Brooke Shields: "Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη μαζί μου και δεν είχε σχέση με κανέναν"
Drew Barrymore - Brooke Shields: Η συγκλονιστική κοινή εξομολόγηση για τη βαθιά προβληματική σχέση τους με τις μαμάδες τους

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτές οι δυο σταρ έζησαν κοινές ζωές όταν ήταν παιδιά. Ο λόγος για την Drew Barrymore και την Brooke Shields που ως παιδιά βίωσαν μια παρόμοια προβληματική ανατροφή από τις μητέρες τους.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης του The Drew Barrymore Show, στο οποίο ήταν καλεσμένη η Shields, οι δύο ηθοποιοί ήρθαν κοντά με τις κοινές τους εμπειρίες ενώ ξετύλιγαν μνήμες από τα παιδικά τους τραύματα.

Brooke Shields: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε και η ελληνική υπογραφή πίσω από τη νέα δουλειά της

«Είχαμε και οι δύο μητέρες που χρειαζόμασταν να τις καθοδηγήσουμε, να τις κρατήσουμε ζωντανές και να τις φροντίσουμε», είπε η Shields, προσθέτοντας, «Και ήταν καταρρακωμένες. Ήταν και οι δύο πληγωμένες και καταρρακωμένες».

Η Barrymore εξομολογήθηκε: «Ήμουν τόσο μπερδεμένη με τη σεξουαλικότητα γιατί η μαμά μου έβγαινε με τους φίλους μου». Ρώτησε τη Shields αν είχε βιώσει παρόμοια κατάσταση με τη μητέρα της και η σταρ του The Blue Lagoon απάντησε: «Όχι, γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Ήμουν το κύριο μέλημα της. Ήμασταν και οι δύο αποκομμένες από τη σεξουαλικότητά μας».

Και η Barrymore απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Η μαμά μου ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί μου που ήθελε να είναι με τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν ερωτευμένη εγώ».

«Δεν το καταλαβαίνω, αλλά το καταλαβαίνω», είπε η Shields. «Και είναι τόσο λυπηρό».

{https://www.instagram.com/p/CqDSVwVjYAb/}

Η Barrymore ρώτησε επίσης την Shields γιατί η μαμά της πήγαινε μαζί της σε κάθε συνέντευξη που έκανε και το πρώην μοντέλο εξήγησε: «Ήταν σαν να έλεγε ότι “Κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει. Θα είμαι εκεί. Είσαι δική μου. Δεν πρόκειται να σε δώσω σε κάποιον”». Ακόμα πρόσθεσε ότι η παρουσία της μητέρας της ήταν «υπό το πρόσχημα της προστασίας, αλλά ήταν περισσότερο ιδιοκτησία και φόβος».

«Ήταν η κλασική "momager", αν θέλεις», είπε η Barrymore. «Η μαμά μου έγινε μάνατζερ και όμως εγώ πλήρωνα το ενοίκιο. Και εσύ πλήρωνες το ενοίκιο», είπε η Barrymore στη Shields που είχε συγκινηθεί.

Η Brooke Shields βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει γεμίσει το Instagram με τις ομορφιές της

«Έκανα μια ταινία και πήραμε ένα αυτοκίνητο», θυμάται η Shields. «Το μόνο που ήξερα να κάνω ήταν να κρατήσω τη μητέρα μου ζωντανή, να συνεχίσω να χορεύω και να παίρνω πράγματα». Πρόσθεσε, «Αλλά το να βγαίνεις από αυτό και να μην είσαι θυμωμένη ή εξουθενωμένη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου. Είναι στον χαρακτήρα μου».

{https://www.instagram.com/reel/Cq5k-WRAohr/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.04.2023 - 12:25