Η Brooke Shields βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει γεμίσει το Instagram με τις ομορφιές της

13.10.2022
Η Brooke Shields βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει γεμίσει το Instagram με τις ομορφιές της
Η Brooke Shields βρίσκεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς σκοπούς όμως βρήκε τον χρόνο και απόλαυσε τις ομορφιές της ενώ μοιράστηκε με τους followers της αρκετές από τις στιγμές που έζησε.

Καλεσμένη του Marie Claire Power Trip, του συνεδρίου που διοργανώνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το δημοφιλές γυναικείο περιοδικό στην Ελλάδα, η 57χρονη ηθοποιός, μοντέλο και CEO Beginning is Now, συνομίλησε με τη Γαλάτεια Λασκαράκη, Editor in Chief Marie Claire Greece και μοιράστηκε ιστορίες της ζωής της με τον πιο άμεσο και ζεστό τρόπο.

Ξεκίνησε την καριέρα της με ένα διαφημιστικό που έκανε σε ηλικία 11 μηνών, μεγάλωσε πλάι σε μια αλκοολική μητέρα και έζησε την πλήρη αποθέωση σε πολύ μικρή ηλικία μετά την εξωπραγματική επιτυχία της "Γαλάζιας Λίμνης" το 1980 όταν ήταν μόλις 15 ετών. Στο απόγειο της φήμης της εκείνη έκανε μια παύση, πήγε στο πανεπιστημιο και επέστρεψε αργότερα με άλλα εφόδια στη "φαρέτρα" της. Παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά, μίλησε δημόσια για την επιλόχειο κατάθλιψη και δεν σταμάτησε να δίνει δυναμικά το "παρών" σε καθετί νέο, ιδρύοντας τελικά (το 2021) την πλατφόρμα "Beggining is Now". Πρόκειται, σύμφωνα με δικά της λόγια για "μια παγκόσμια κοινότητα που διαρκώς μεγαλώνει, από γυναίκες κάθε ηλικίας οι οποίες βρίσκουν δύναμη, γνώση, αισιοδοξία, χιούμορ και τόσα άλλα μεταξύ τους. Μαθαίνουμε να ζούμε τη ζωή μας στην απόλυτη πληρότητά της -και με τους δικούς μας όρους".

Η Brooke Shields συνεχίζει να αφυπνίζει, αλλά προς το παρόν απολαμβάνει τις μέρες της στη χώρα μας και δεν το κρύβει.