Αννα Φόνσου: Μιλά για τη σχέση της με τον 53χρονο από τον Κολωνό - "Tελευταία φορά τον συνάντησα πριν από 10 ημέρες"

12.10.2022
Αννα Φόνσου: Μιλά για τη σχέση της με τον 53χρονο από τον Κολωνό - "Tελευταία φορά τον συνάντησα πριν από 10 ημέρες"
Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον παιδοβιαστή που έχει σοκάρει την κοινωνία και τα μέσα

Στο πλατό της εκπομπής "Το Πρωινό" βρέθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 53χρονο παιδοβιαστή από τον Κολωνό, η υπόθεση του οποίου συζητιέται όσο τίποτα αυτές τις ημέρες.

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται για πρεμιέρα και ο Αλέξης Κούγιας την προειδοποιεί έντονα και δημόσια

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει τον 53χρονο, και εξήγησε το πώς έφτασε στο σημείο να ποζάρει μαζί του σε φωτογραφίες: "Μου είπε ότι διάβασε πως έχω ανάγκη από χορηγούς. Ήθελε να μας φέρει αναψυκτικά για το σπίτι του ηθοποιού. Μας έφερνε πράγματα και βγάλαμε φωτογραφία μαζί του. Τελείωσε και θέλησε να μας φέρνει πράγματα ανά 15 ημέρες. Κάθε 15 ημέρες ερχόταν με τα πράγματα και έφευγε. Βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή μου είπε ότι έχει ένα σούπερ μάρκετ και μου ζήτησε να έρθω με άλλους ηθοποιούς για να το διαφημίσουμε. Έστρωσε ένα τραπέζι γεμάτο από αντίκες στη βιτρίνα του μαγαζιού", είπε αρχικά.

"Στο σφυρί" το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε πως έτυχε να συναντήσει και την 12χρονη που τον καταγγέλλει για βιασμό: "Γνώρισα αυτό το κορίτσι έμοιαζε με 15χρονο. Ήταν εκεί για να κάνει θελήματα. Της έλεγα ότι είναι αργά και τη ρωτούσα γιατί είναι εκτός σπιτιού. Μου απαντούσε ότι το ξέρει η μαμά της ότι είναι με τον κύριο Ηλία. Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, έναν γιατρό με ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας. Μας κέρασε και μας σύστησε τον καταστηματάρχη. Τον είδα πριν δέκα μέρες".