Η Kaley Cuoco είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί - Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

12.10.2022
Η Kaley Cuoco είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί - Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα
Η ηθοποιός ανακοίνωσε στο Instagram ότι περιμένει ένα μωράκι - Ποιο θα είναι το φύλο του παιδιού;

Η Kaley Cuoco ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της μωρό, το οποίο μάλιστα θα είναι κοριτσάκι. Η 36χρονη ηθοποιός, που είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Tom Pelphrey, μοιράστηκε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στα Instagram Stories.

Ana de Armas: Όσα γνωρίζουμε για τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της

Η ανακοίνωση από την ηθοποιό που έγινε γνωστή από τη σειρά "Big Bang Theory" έγινε με μια σειρά από γλυκές φωτογραφίες με τον Pelphrey, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών από το εσωτερικό μιας τούρτας με ροζ χρώμα, για να αποκαλύψει ότι περιμένουν κοριτσάκι. Παρουσίασε επίσης φωτογραφίες με διαφορετικά ρούχα για μωρά και μια συγκινητική φωτογραφία της να κρατά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης ενώ το ζευγάρι κοιτούσε με αγάπη ο ένας τον άλλο.

Jennifer Aniston - Justin Theroux: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι;

Η Cuoco και ο Pelphrey συναντήθηκαν σε μια στιγμή «έρωτα με την πρώτη ματιά» στην πρεμιέρα του Ozark τον Απρίλιο, είπε η Cuoco. «Ο μάνατζέρ μου με πήγε ως καλεσμένη της στην πρεμιέρα του Ozark και τον συνάντησα εκεί. Ήταν σαν να άρχισαν να τραγουδούν οι άγγελοι. Ήταν πολύ μαγικό… ήταν τέλειο».

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Μάιο και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε μια κοινή εκδήλωση αργότερα μέσα στον μήνα, καθισμένοι χέρι-χέρι.