Ο Γιώργος Λιανός καμαρώνει για τη μικρή του κόρη με φωτογραφίες από τη βάπτισή της

09.09.2022
Ο Γιώργος Λιανός καμαρώνει για τη μικρή του κόρη με φωτογραφίες από τη βάπτισή της
Την περασμένη εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, βάπτισαν την κόρη τους δίνοντάς της δύο ονόματα. Βαλέρια Ασημούλα ονομάστηκε η νεοφώτιστη και σήμερα ο περήφανος μπαμπάς μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο καμαρώνοντας τόσο για την κόρη αλλά και για τη... μαμά αυτής!

"Περιμέναμε αυτή τη μέρα με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία! Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τις ευχές όλων! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι χαρούμενα", γράφει στη λεζάντα πλάι στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο δημοφιλής παρουσιαστής και οι ευχές έφτασαν με πολλή αγάπη κάτω από την ανάρτηση, στην οποία, φυσικά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν η Βαλέρια Ασημούλα!

Εκτός από τη κόρη του, βέβαια, ο Γιώργος Λιανός, καμάρωσε με τον τρόπο του και για τη σύντοφο της ζωής του, την "ηλιαχτίδα" του όπως την είχε αποκαλέσει κάποια στιγμή. Για τη χαρούμενη περίσταση, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είχε ντυθεί στα λευκά, όπως η κόρη της.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τη Βαλέρια, που είναι το στερνοπούλι του, ο Γιώργος Λιανός έχει ακόμη τρία παιδιά, από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη. Η Αριάννα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας είχαν επισκεφτεί τον μπαμπά στον Άγιο Δομίνικο -όπως, φυσικά, και η Βαλέρια.